Sport

Andreea Ana, înfrângere dureroasă la lupte libere! Românca a ieșit din cursa pentru medalii

Andreea Beatrice Ana a suferit o înfrângere dureroasă în primul tur la lupte libere, categoria 52 de kg. Românca a sperat la un loc în recalificări, pe care l-a ratat in extremis
05.08.2021 | 08:17
Andreea Ana infrangere dureroasa la lupte libere Romanca a iesit din cursa pentru medalii
ADVERTISEMENT
05-08-2021
10:16

Ana, la trei secunde de a intra în recalificări!

Andreea Ana a ratat la trei secunde prezența în recalificări. Vanesa Kaladzinskaya trebuia să o învingă pe chinezoiaca Quianyu Pang pentru ca românca să rămână cu șanse la bronz. Sportiva din Belarus a condus până cu trei secunde înainte de final când chinezoaica a punctat. A fost 2-2 la final, însă la egalitate de puncte câștigă luptătoarea care a punctat ultima. Astfel, Pang a mers în finală și Ana pierde orice șansă pentru recalificări. 

Andreea Beatrice Ana a pierdut încă din primul tur în concursul de lupte libere, de la categoria 52 de kilograme.

Românca a fost învinsă prin superioritate tehnică de bielorusa Vanesa Kaladzinkaya, care s-a impus cu scorul de 10-0.

ADVERTISEMENT

Andreea Ana, înfrângere dureroasă la lupte libere! Meciul, încheiat în mai puțin de trei minute

Andreea Ana a început bine meciul, care a fost destul de echilibrat doar în primul minut, Kaladzinkaya fiind explozivă pe atacuri.

Astfel, Andreea Ana nu a putut să răspundă atacurilor bielorusei și arbitrul a pus capăt confruntării când au mai rămas de disputat 3 minute și 12 secunde.

ADVERTISEMENT

Poate rămâne în cursa pentru medalie grație adversarei!

Chiar dacă meciul nu a ajuns nici măcar la jumătatea timpului regulamentar, Andreea Beatrice Ana are în continuare șanse la o medalie grație adversarei.

În sferturile de finală, Vanesa Kaladzinskaya a reușit să elimine principala favorită a competiției, indianca Vinesh Vinesh.

ADVERTISEMENT

Bielorusa este la un pas de marea finală! Dacă învinge, Andreea Ana intră în recalificări

Bielorusa a condus în acea confruntare cu scorul de 9-2, însă a reușit să își imobilizeze adversara astfel că arbitrul a pus capăt meciului înainte ca acesta să se încheie.

Andreea Ana trebuie să fie acum suporterul Vanesei Kaladzinskaya în meciul din semifinale pe care bielorusa îl va disputa de la ora 12:15 împotriva chinezoaicei Quianyu Pang.

ADVERTISEMENT

Dacă Vanesa Kaladzinskaya se va califica în ultimul act, Andreea Beatrice Ana va avea o șansă la medalia de bronz prin recalificări.

Sperăm la o medalie de la lupte! Alina Vuc și Albert Saritov intră vineri în concurs

Și în acest scenariu, drumul Andreei Ana spre medalie va fi unul foarte dificil. Va lupta cu Vinesh Vinesh, favorita 1, și apoi cu Quiany Pang pentru bronz.

România speră în continuare să aducă măcar o medalie la lupte libere. Vineri vor intra în concurs sportivii cu cele mai mari șanse: Alina Vuc și Albert Saritov, medaliatul cu bronz de la Rio.

ADVERTISEMENT