Life

Andreea Antonescu, declarată “cea mai falsă persoană” din Ferma! Cine a nominalizat-o

01.10.2020 | 18:59
Andreea Antonescu declarata cea mai falsa persoana din Ferma Cine a nominalizato
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu este proaspăta concurentă a emisiunii “Ferma: Orășeni vs. Săteni”. Nici nu a venit bine în emisiune, că deja a stârnit controverse în rândul celorlalți participanți.

Potrivit cancan.ro, bruneta a primit titulatura de “cea mai falsă persoană” din concurs. Cântăreața nu a fost întâmpinată cu entuziasm de către ceilalți participanți.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care colegii nu au primit-o cu brațele deschise pe vedetă ar putea fi faptul că un nou concurent i-ar putea înurca în cursa pentru marele premiu. În plus, aceștia dispun de foarte puține resurse de hrană.

Andreea Antonescu a fost declarată “cea mai falsă persoană” din emisiune

Venirea Andreei Antonescu nu i-a bucurat prea tare pe concurenții emisiunii “Ferma: Orășeni vs. Săteni”. Mai mult, artista ar fi provocat deja controverse în cadrul show-ului!

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Andreea a încercat să se adapteze noului mediu și să se integreze printre colegii ei. Lucrurile nu au mers atât de bine, pentru că a primit o titulatură din care a aflat ce cred colegii despre ea. Sau, cel puțin, anumiți colegi.

Mihaela Rădulescu i-a testat pe concurenții ei și le-a dat un “joc” din care să reiasă adevărul. Astfel, întrebările au fost extrem de incomode pentru participanții emisiunii, care au fost nevoiți să-și pună colegii într-o lumină proastă.

ADVERTISEMENT

Printre întrebările stânjenitoare se numără “Cine ți-ai dori să plece acasă?”, “Cine este cea mai leneșă persoană de aici?” sau “Cine este cea mai falsă persoană din Fermă?”.

Ultima întrebare l-a pus în dificultate pe George Piștereanu, însă actorul a răspuns prompt: “Sincer? Andreea Antonescu. Fără supărare, baby”. Răspunsul pe care i l-a dat fosta componentă a trupei Andre a fost unul neutru: “Fără supărare. Am zis eu ceva?”.

ADVERTISEMENT

Dat fiind faptul că Andreea Antonescu este abia venită în concurs, actorul ar fi putut da acest răspuns tocmai din această cauză. Artista nu a avut prea mult timp să-și demonstreze abilitățile în cadrul emisiunii.

Andreea Antonescu deja a stârnit mai multe controverse de când a făcut o declarație în timpul emisiunii. Cântăreața a vorbit despre divorțul dintre buna ei prietenă și George Burcea.

“Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a mărturisit vedeta de curând.

 

ADVERTISEMENT