Life

Andreea Antonescu, adevărul despre reluarea legăturii cu Andreea Bălan: ”Eram șocată”

Andreea Antonescu a vorbit despre revenirea pe scenă alături de Andreea Bălan, dar și de la cine a plecat noul proiect Andre.
23.09.2021 | 13:02
Andreea Antonescu adevarul despre reluarea legaturii cu Andreea Balan Eram socata
ADVERTISEMENT

Bruneta a spus adevărul despre reluarea legăturii cu frumoasa blondină, fosta soție a lui George Burcea, care în urmă cu câțiva ani a trecut prin momente neplăcute.

Andreea Antonescu a primit un telefon în miez de noapte de la fosta sa colegă de trupă, care tocmai devenise mamă pentru a doua oară și fusese la un pas de moarte.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care cele două artiste au început să vorbească din nou, după o perioadă lungă de timp în care nu au ținut legătura, timp în care vedeta a locuit în Statele Unite ale Americii.

Andreea Antonescu, despre revenirea pe scenă alături de Andreea Bălan

„Eu în America stăteam în Vegas (…) și fusesem chemată în țară pentru a fi o parte dintre organizatori la un festival retro. Întâmplător sau nu, mă sunase Andreea, era episodul când era însărcinată cu Clara și avea probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Noi nu vorbiserăm până atunci și, pentru că eram șocată să pierd oameni din viața mea definitiv, nu am mai ținut cont de nimic, m-am dus la ea la spital.

În momentul în care ea și-a revenit din situația aia, m-a sunat undeva la 11-12 noaptea. Îmi amintesc că eram la Galați, o adormisem pe Siena”, a explicat Andreea Antonescu în cadrul podcast-ului „S-a și râs”.

ADVERTISEMENT

Tot în emisiunea de pe Youtube, moderată de comedianții Maria Popovici și Alexandru Minculescu, frumoasa brunetă a mărturisit că tot ce și-a dorit în momentul respectiv a fost să audă că Andreea Bălan, colega sa, se va recupera complet.

„Mă sunase Andreea de pe patul de spital, de la Terapie Intensivă, și îmi zice că ar trebui să refacem trupa Andre. Eu ca să îmi dau seama că nu sunt între somn și realitate, am dat-o pe speaker, mama fiind lângă mine.

ADVERTISEMENT

A doua zi, mă sună iar și îmi spune că își amintește ce a vorbit cu mine noaptea trecută. I-am spus că refacem ce vrea ea, numai să o văd sănătoasă și așa cum trebuie. Încă o dată așa a fost să fie”, a completat artista.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, împăcare după 20 de ani

Așa au ajuns cele două să reia totul de unde a rămas proiectul Andre, care le-a făcut celebre în urmă cu mai bine de 20 de ani. Reunirea a fost realizată prin intermediul piesei „Reset la inimă”.

Revenirea pe scenă în vechea formulă s-a produs în anul 2019, la scurt timp după ce Andreea Bălan a născut a doua oară, pe fiica sa Clara. Melodia lor a ajuns rapid la 7,7 milioane de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT