Life

Andreea Antonescu, anunț despre înfrângerea din finala America Express: “Asta a durut cel mai tare”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost înfrânte la America Express. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au plecat acasă cu premiul cel mare.
27.03.2023 | 17:23
Andreea Antonescu anunt despre infrangerea din finala America Express Asta a durut cel mai tare
Andreea Antonescu, despre înfrângerea din finala America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Competiția America Express s-a terminat. Iar emoțiile s-au ținut în lanț atât în rândul telespectatorilor, cât și în rândul concurenților. Andreea Antonescu spre exemplu i-a ținut pe fanii săi la curent pe tot timpul difuzării emisiunii în legătură cu cele întâmplate.

Andreea Antonescu, anunț despre înfrângerea din finala America Express

La una dintre probele din finala America Express, concurenții au avut de băgat mâinile în niște cutii. Fără a știi însă ce este în ele. Andreea Antonescu le-a recunoscut fanilor săi că de abia acum, la televizor, a aflat și ea pe ce a pus mâna. Dacă Nelu Cortea și Cătălin Bordea au avut parte de șerpi, iată că Andreea Antonescu a atins doar alte mâini.

ADVERTISEMENT

Inclusiv vedeta spunea în timpul probei, că atingerea a ”durut”, având în vedere că nu știa deloc ce e acolo. ”Un șarpe era o chestie incomodă. Ce vreau să știți voi e că până în acest moment noi nu am știut ce se afla în acele cutii. Acum văzând și eu ce au atins Bordea și Cortea am realizat, de fapt, ce aveam în cutii.”, le-a povestit ea fanilor săi.

„Asta a durut cel mai tare. Asta a fost cruntă”, a spus Andreea Antonescu, în timp finalei de la America Express, după ce a atins mâinile din cutie, fără să știe ce sunt. Iar dezvăluirile artistei nu s-au oprit aici. La un moment dat, Andreea Antonescu a fost extrem de emoționată.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că privind de la distanță imaginile își dă seama cât de dificil a fost la America Express pentru ele. De asemenea, aceasta susține că se bucură de faptul că Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat. Printre altele, artista a adăugat că lupta a fost una corectă.

”Ne-am bucurat pentru băieți și ne bucurăm pentru băieți. Am vrut o luptă corectă cu niște oameni pe care i-am susținut din prima secundă”, a completat aceasta, pe Instastory. Iar la rândul lor câștigătorii America Express 2023 au spus încă din timpul filmărilor că le admiră pe cele două artiste.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Nelu Cortea despre Andreea Antonescu și Andreea Bălan

”Sunt niște femei atât de puternice. Au muncit bară la bară cu noi. Amândouă au energie… și cum se completează și cum sunt”, a spus Nelu Cortea. Și totuși cum se simte Andreea Antonescu după experiența America Express?

Artista nu are niciun regret, ci din contră. Aceasta le-a mulțumit fanilor săi pentru întreaga susținere, dar și pentru încurajări. De asemenea, ea a recunoscut că nu a putut să anunțe public cine a câștigat show-ul, înainte de marea finală.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a plecat cu trofeul America Express acasă însă, Andreea Antonescu spune că a primit un cadou și mai important. Este vorba despre fiica sa. Să nu uităm că artista era însărcinată în timpul filmărilor, însă nu a știut acest lucru.

”Știu că ne-ați susținut mult. Știu că mi-ați cerut de-a lungul timpului să vă spun dacă am câștigat sau nu./Știu că ne-ați încurajat. tiu că v-ați dorit poate atât de mult ca și noi să câștigăm. Nu s-a întâmplat, dar totșu, aici e trofeul meu… ea e trofeul meu, minunea vieții mele Vă mulțumesc”, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”