Life

Andreea Antonescu, declarații despre bărbatul alături de care a fost surprinsă pe plajă: „ Dragoș este …”

14.07.2020 | 09:43
Andreea Antonescu declaratii despre barbatul alaturi de care a fost surprinsa pe plaja  Dragos este
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a răspuns la întrebarea care este pe buzele tuturor: are sau nu un nou iubit?

Vedeta a fost surprinsă pe plajă cu un bărbat misterios în același timp cu Andreea Bălan, care se afișa pentru prima dată cu Tiberiu Argint, noul iubit.

Toată lumea a speculat că artista și-a refăcut, la rândul ei, viața, la fel ca jumătatea blondă a trupei Andre.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, declarații despre cel despre care s-a spus că este iubitul ei

Cântăreața a fost surprinsă pe plajă, în Vama Veche, alături de un bărbat necunoscut. Alături de vedetă era și buna ei prietenă, Andreea Bălan, care era și ea însoțită de Tiberiu Argint, noul iubit.

Dacă fosta soție a lui George Burcea nu a adus nicio lămurire pentru apariția sa la mare, Andreea Antonescu a spart gheața și s-a gândit să facă lumină în acest caz.

ADVERTISEMENT

Bruneta a declarat că nu are nicio relație în acest moment, iar Dragoș, bărbatul alături de care a fost fotografiată în Vama Veche, este un bun prieten împreună cu care va mai fi văzută în următoarea perioadă. Artista filmează pentru un vlog, iar Dragoș, ca un un prieten ce îi este, o ajută să îl monteze și filmeze.

„ Cum weekend-ul trecut am fost surprinși pe plaja din Vama Veche, am zis să răspund la marea întrebare care a apărut zilele acestea: Dragoș este sau nu actualul iubit al Andreei Antonescu?

ADVERTISEMENT

Dragoș îmi este un foarte bun prieten cu care, în acest moment, lucrez la un vlog pe care urmează să-l lansez, proiect care vă va dezvălui și o altă latură a mea.”, a declarat Andreea Antonescu.

Vedeta TV a mărturisit că relația cu Dragoș este una de prietenie, însă cei doi se aseamănă foarte mult și s-au înțeles foarte bine chiar de la început. Ei nu se cunosc de mult timp, însă prietenia lor s-a consolidat foarte repede datorită compatibilității dintre ei. Acestea fiind spuse, nu este exclus ca artista să dezvolte o pasiune pentru Dragoș ca iubit, iar în curând s îi vedem împreună ca și cuplu, nu doar ca prieteni.

ADVERTISEMENT

„ Pe Dragoș l-am cunoscut în urmă cu ceva timp și am descoperit că avem pasiuni comune: fotografia, sporturile extreme, sailing-ul, dar și cea mai mea mare plăcere vinovată a mea, motoarele!!! Așa că, cel mai probabil, o să mai fim surprinși din când în când împreună.”, a declarat Andreea Antonescu, pentru cancan.ro.

În divorț cu Traian Spark

Andreea Antonescu este în divorț cu Traian Spark, tatăl fiicei sale, Siena, în vârstă de 8 ani. Afaceristul trăiește în America, unde până de curând a avut reședința și cântăreața din trupa Andre. De 3 ani, artista locuiește în România, iar divorțul dintre cei doi a venit tocmai anul acesta, când au realizat că între ea și soțul ei nu mai poate fi nimic din punctul de vedere emoțional, iar singura legătură rămâne fetița pe care o au împreună.

” În momentul acesta, atât eu, cât şi Traian suntem două persoane libere. Nu mai suntem implicaţi într-o relaţie, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relaţie de prietenie şi procedura birocratică. Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situaţia pe toate părţile. Divorţul nu s-a pronunţat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp. Suntem două persoane libere, care vor avea însă o relaţie pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ţine în vreun fel legaţi unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui.“, a declarat, la un moment dat, Andreea Antonescu, pentru viva.ro.

După ce a anunțat că divorțează de soțul ei, Andreea Antonescu s-a afișat, în ultimul an, cu Ștefan Mihalache, un tânăr afacerist, însă cei doi au avut o relație controversată, presărată cu certuri multe și împăcări la fel de multe. După un scandal în care au fost implicați cei doi, iar vedeta a sunat la 112 pe motiv că este sechestrată de fostul iubit, Andreea Antonescu și Ștefan Mihalache nu s-au mai împăcat.

ADVERTISEMENT