Life

Andreea Antonescu, declarații după terminarea filmărilor de la America Express. Ce nu mai face artista

Andreea Antonescu (39 de ani) a dezvăluit care sunt primele impresii după revenirea de la America Express, show moderat de Irina Fodor. Ce nu mai acceptă.
09.08.2022 | 16:00
Andreea Antonescu declaratii dupa terminarea filmarilor de la America Express Ce nu mai face artista
Andreea Antonescu, primele impresii după revenirea de la America Express. Ce nu mai acceptă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă a făcut primele declarații după terminarea filmărilor de la Antena 1. Ce nu mai face artista care a fost plecată timp de două luni departe de familia sa, dar mai ales de fiica din mariajul cu Traian Spak.

Andreea Antonescu, primele impresii după revenirea de la America Express. Ce nu mai acceptă

Andreea Antonescu s-a bucurat din plin de experiența de la America Express, unde a făcut echipă cu colega sa de scenă, Andreea Bălan. Vedeta a învățat câteva lecții importante, una din ele fiind faptul că nu mai poate sta departe de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă și-a promis că este ultima oară când pleacă pentru o perioadă atât de lungă, filmările desfășurându-se timp de două luni în Mexic, Guatemana și Columbia.

„Cel mai dor mi-a fost de oamenii dragi mie, de oamenii apropiați. Încă o dată mi-am dat seama că singura limită pe care o am în viața asta sunt oamenii dragi. Și atunci, e o limită pe care nici nu vreau să o depășesc vreodată.

ADVERTISEMENT

Pentru că mi-am promis că o să fie ultima oară când plec pentru o perioadă atât de lungă, fiindcă e cel mai important, zic eu.

Cele mai importante sunt momentele pe care le petreci alături de oamenii dragi din viața ta!”, a declarat Andreea Antonescu după revenirea de la America Express pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu spune pas competițiilor TV

Andreea Antonescu a făcut parte și din competiția Survivor România, unde nu a supraviețuit foarte mult. De asemenea, fosta concurentă de la Kanal D a fost și participantă a reality show-ului Ferma, difuzat la Pro TV.

Cântăreața este gata să pună stop competițiilor TV din cauza faptului că filmările durează foarte mult și trebuie să stea departe de fiica sa, Sienna. Copila i-a simțit lipsa enorm vara aceasta, chiar dacă și-a făcut mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

„«Mami, mi-am făcut gașcă în fața blocului și vreau să ne duci pe toți la mare!»”, a mai spus artista legat de revenirea de la filmările de la Antena 1, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT