Life

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre a doua sarcină. Când naște cântăreața 

Andreea Antonescu, detalii despre sarcina cu al doilea copil. Când vine pe lume bebelușul artistei și al jurnalistului Victor Vrînceanu.
12.12.2022 | 09:52
Andreea Antonescu dezvaluiri despre a doua sarcina Cand naste cantareata
Andreea Antonescu, detalii despre sarcina cu al doilea copil. Când vine pe lume bebelușul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurenta de la America Express și fosta Faimoasă de la Survivor România face dezvăluiri despre a doua sarcină. Când naște cântăreața care mai are o fetiță, Sienna, și care după divorțul de Traian Spak a rămas în Statele Unite ale Americii.

Andreea Antonescu, detalii despre sarcina cu al doilea copil. Când vine pe lume bebelușul

Andreea Antonescu este pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină. Frumoasa artistă va aduce pe lume o fetiță chiar luna aceasta, așadar este extrem de nerăbdătoare să-și țină în brațe cel de-al doilea copil.

ADVERTISEMENT

Vedeta este într-o formă de zile mari și nu arată ca fiind însărcinată în ultimul trimestru. Cântăreața nu a luat foarte mult în greutate în comparație cu prima sarcină și susține că nu a avut pofte care să-i dea dureri de cap.

„La 20 de ani eram cât un balon, mă umflasem toată! Acum, la 40 de ani, mă învârt pe tocuri. Nu am decât o burtică mică, atât! E incredibil! Și mă simt într-o mare formă!

ADVERTISEMENT

Mă îngrășasem 20 de kilograme atunci când am fost gravidă cu Sienna! Pur și simplu mănânc cea știu că este sănătos.

Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de-o viață”, a spus Andreea Antonescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, nevoită să stea departe de fiica sa, Sienna

Andreea Antonescu este nevoită să stea departe de fiica sa, Sienna, după ce s-a pronunțat divorțul de Traian Spak. Copila nu a vrut să locuiască în România, ci alături de tatăl său în America, după ce o perioadă a studiat la Galați.

Cele două țin legătura prin telefon și vorbesc de 2-3 ori pe zi, în ciuda diferenței de fus orar. Vedeta speră să zboare cât mai repede cu avionul și să o viziteze pe fiica sa cea mare de care este tare mândră.

ADVERTISEMENT

„A ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite să zbor”, a declarat Andreea Antonescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT