Life

Andreea Antonescu, divorț record în showbiz-ul românesc! Dezvăluiri

Andreea Antonescu este protagonista unui divorț record pentru showbiz-ul românesc, despărțirea de Traian Spak prelungindu-se mai bine de doi ani ani.
19.05.2021 | 17:25
Andreea Antonescu divort record in showbizul romanesc Dezvaluiri
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, fosta concurentă de la Survivor România 2021, este una dintre vedetele care a decis să pună capăt relației cu Traian Spak și să divorțeze.

Doar că, de fapt, decizia de a divorța de Traian Spak a fost luată acum mai mult de doi ani, dar, oficial, nici acum nu s-a putut realiza, despărțirea lor prelungindu-se neașteptat de mult.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu divorțează de peste doi ani

Relația dintre Andreea Antonescu și Traian Spak pare să fi ajuns la final în 2018, dar artista a și decis să divorțeze de bărbatul stabilit, de ani buni, în Statele Unite ale Americii abia în luna mai a anului 2019. La acea vreme, explica Andreea Antonescu, situația lor era mult prea dificilă pentru a fi, cu adevărat, o familie.

Mai mult, Andreea Antonescu și-a dorit să revină în forță în plan muzical, lucru pe care l-a și reușit, iar drumurile spre Statele Unite, pentru a fi alături de soțul ei, îi ridicau probleme serioase în această direcție.

ADVERTISEMENT

Așa că, fără să se certe, susține Andreea Antonescu, ea și Traian Spak au pus capăt căsniciei, motiv pentru care, cel puțin teoretic, trebuiau să depună actele pentru divorțul lor.

Andreea Antonescu nu a avut timp de divorț

Cu toate că au stabilit să divorțeze, Andreea Antonescu și Traian Spak nu au mai apucat să o facă. Iar motivele, susțin sursele noastre, sunt mai multe și țin de programul diferit al celor doi soți.

ADVERTISEMENT

Astfel, în 2019, Traian Spak, explica la acea vreme Andreea Antonescu, nu a  avut cum să ajungă în România și să petreacă aici mai bine de o lună pentru a se finaliza, așa cum trebuie, divorțul la notar, așa cum își doreau cei doi.

Apoi, anul 2020 a venit cu o pandemie care a închis, efectiv, toate granițele lumii, iar Andreea Antonescu și Traian Spak nu s-au putut vedea față în față pentru a rezolva actele.

ADVERTISEMENT

Acum însă, susțin sursele noastre, Andreea Antonescu va mai avea de așteptat pentru divorț, cu atât mai mult cu cât, în ultimele luni, a tot fost implicată în tot felul de proiecte și reality-show-uri, motiv pentru care nu a reușit să își sincronizeze programul cu viitorul fost soț al său.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu se tot chinuieste sa divorteze Sursa foto: Facebook

În plus, acum, au fost relaxate restricțiile cu privire la spectacole și concerte, așa că, probabil, Andreea Antonescu nu va putea pleca oricum în Statele Unite, pentru a rezolva situația cu soțul ei, decât punându-și cariera în plan secund, lucru pe care vedeta l-a recunoscut adeseori, este puțin probabil să o facă.

Andreea Antonescu și Traian Spak au stabilit condițiile divorțului

De altfel, estimează sursa noastră, anul acesta este destul de dificil, dacă nu chiar imposibil,  să se mai oficializeze divorțul cântăreței, ceea ce o transformă pe Andreea Antonescu în vedeta cu cel mai lung divorț de la noi, în ciuda faptului că despărțirea ei de Traian Spak a fost una amiabilă și că s-au înțeles cu privire la toate aspectele, atât cel financiar, cât și în ceea ce presupune custodia fetiței pe care o au împreună, Sienna.

Andreea Antonescu și Traian Spak, divorț amiabil

”Decât să fim doi oameni triști într-o relație prefer să fim doi oameni fericiți care sunt prieteni și care știu ce scop au în această viață: Sienna. Noi ne înțelegem foarte bine în continuare”, spunea public, acum doi ani, Andreea Antonescu. Ba chiar mai mult, spunea acum ceva vreme artista, Andreea se sfătuiește și acum cu Traian Spak atunci când vine de cariera în muzică sau pe micile ecrane, nu doar atunci când este viitorul Siennei în joc.

Cu toate acestea, cât de curând, Andreea Antonescu va putea serba cei 10 ani de la momentul în care s-a căsătorit, chiar dacă, probabil, și-ar dori să se revadă cu soțul, pe Traian Spak, doar pentru a depune actele la dosarul de divorț de la notar.

ADVERTISEMENT