Life

De ce a divorțat Andreea Antonescu de Traian Spak: ”Am luat frâiele în mână”

Andreea Antonescu și-a dorit să fie o persoana normală și a plecat în Statele Unite ale Americii, însă revenirea în România i-a adus despărțirea de soțul ei, Traian Spak.
26.11.2021 | 21:23
De ce a divortat Andreea Antonescu de Traian Spak Am luat fraiele in mana
Andreea Antonescu și Traian Spak, pe drumuri separate. Ce a dus la divorțul celor doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a luat decizia de a divorța de tatăl fiicei sale, Sienna, omul de afaceri fiind în continuare în America. Vedeta a fost cea care a făcut primul pas către separare.

Frumoasa artistă nu vorbește foarte des despre fostul partener de viață, care i-a fost aproape o perioadă foarte lungă de timp. Anunțul separării dintre vedetă și afacerist a fost făcut în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT

Actele de divorț au fost depuse, fără să fie finalizat procesul, Andreea Antonescu dezvăluind de ce a luat această decizie și de ce nu are de gând să dea înapoi.

Andreea Antonescu și Traian Spak, pe drumuri separate. Ce a dus la divorțul celor doi

„Îmi era extrem de dor de România. Îmi era dor stilul meu de viață de aici de care fugisem. Mi-a fost dor de absolut tot.

ADVERTISEMENT

Am venit în România și am avut foarte multe proiecte. Știam că relația mea cu Traian s-a bazat pe prietenie, pe sentimente curate, pe sinceritate și respect.

Știind ce urmează aici, în țară, am avut puterea de a pune mâna pe telefon și de a-mi asuma faptul că suntem doi oameni raționali.

ADVERTISEMENT

Eram pe două continente diferite, cu un copil minunat pe care vrem și ne dorim să-l creștem împreună. Am luat frâiele în mână.

I-am zis că pentru următorii ani nu voi mai ajunge în State sau nu atât de mult astfel încât să întrețin această căsnicie”, a declarat Andreea Antonescu în emisiunea „În oglindă”.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, în proces cu Traian Spak. Cum se înțeleg acum

Cântăreața a mai subliniat faptul că deși procesul nu a ajuns la niciun consens există deja un partaj legat de bunuri. De asemenea, cei doi părinți s-au înțeles și în ceea ce o privește pe fiica lor, Sienna.

Fetița, care a rămas în grija jumătății trupei Andre, primește toate cele necesare. Traian Spak este foarte implicat în creșterea copilei, chiar dacă se află la kilometri distanță.

În plus, fiecare iese din această căsnicie cu ce a intrat, după cum avea să recunoască Andreea Antonescu în urmă cu câteva luni. Vedeta și Traian Spak se înțeleg foarte bine de dragul copilului.

ADVERTISEMENT