ADVERTISEMENT
Life

Andreea Antonescu, în lenjerie intimă pe Instagram. Imaginea care i-a luat prin surprindere pe fani

Autor: Cerasela Stafie | 28.12.2020 | 16:27
Andreea Antonescu, în lenjerie intimă pe Instagram. Imaginea care i-a luat prin surprindere pe fani
Andreea Antonescu, în lenjerie intimă pe Instagram Sursa foto: Instagram

Andreea Antonescu apare în lenjerie intimă pe Instagram. Cântăreața și-a surprins fanii cu o fotografie sexy în care își pune în evidență atuurile.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre este o prezență constantă în mediul online, dar nu obișnuiește să distribuie fotografii în care apare în ipostaze sexy. De data aceasta și-a surprins fanii cu o imagine mai atipică.

Solista trece printr-o perioadă frumoasă, petrecând sărbătorile de iarnă alături de fiica ei, Sienna. Cele două au plecat la munte, în căutarea zăpezii.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, în lenjerie intimă pe Instagram

Andreea Antonescu, în lenjerie intimă pe Instagram
Andreea Antonescu, în lenjerie intimă pe Instagram
Sursa foto: Instagram

Andreea Antonescu este foarte activă în mediul online. Solista a povestit pentru Click cum a fost viața în pandemie, precizând că online-ul face parte din activitățile sale profesionale, și ce activități a avut. „Îmi merge foarte bine! Sunt în permanență ocupată! Chiar și în perioada pandemiei am avut un program încărcat, ocupându-mă de campaniile pe care le am pe paginile de social media!

În următoarea perioadă urmează două clipuri, atât în cariera solo cât și cu trupa Andre! Într-adevăr, îmi lipsesc foarte mult scena, publicul, concertele, dar sunt convinsă că ne vom lua viața înapoi la un moment dat!”, a spus ea la sfârșitul lunii octombrie.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, solista trecut prin multă agitație având „un Crăciun atipic, condimentat cu filmări pentru edițiile de sărbători, ședințe foto, un mare șantier în casă, lansare de merch Andre, o curățenie monstru și împodobire de brad pe ultima sută de metri”, a spus ea pe contul de Facebook.

Toate au fost povestite într-un vlog special dedicat acestui lucru. În filmulețul de mai sus se poate observa că fiica artistei a însoțit-o pretutindeni, iar programul celor două a fost destul de încărcat, ajungând până la mare.

ADVERTISEMENT

La sedințele foto alături de cealaltă jumătate a trupei, Andreea Bălan, și-au reamintit de vremurile trăite în urmă cu 20 de ani și s-au amuzat copios de confuzia creată de numele lor, cerându-i fotografului să le spună A și B.

Andreea Antonescu se află în plin proces de divorț de tatăl copilei sale, Traian Spak. Bărbatul locuiște în Statele Unite ale Amercii. Vedeta a menționat că „nu s-a finalizat partea birocratică, deoarece Traian nu a ajuns încă în țară! Noi suntem în continuare în relații bune și ne sfătuim în tot ce o privește pe Sienna!”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!