Life

Andreea Antonescu l-a demascat, după eliminarea de la Survivor România: „Minte poporul cu televizorul!”

13.04.2021 | 14:14
Andreea Antonescu la demascat dupa eliminarea de la Survivor Romania Minte poporul cu televizorul
ADVERTISEMENT

În cadrul unui videoclip de pe YouTube, Andreea Antonescu și-a spus părerea despre foștii colegi de la „Survivor România”, competiție din care a fost eliminată în urmă cu câteva săptămâni și l-a demascat pe unul dintre concurenții cu care nu a fost în cele mai bune relații. 

Colega de trupă a Andreei Bălan i-a luat la rând pe toți colegii ei din cadrul reality show-ului de la Kanal D și a vorbit despre fiecare în parte. Fosta Faimoasă l-a criticat dur pe Sebastian Chitoșcă, din moment ce au avut parte de numeroase tensiuni în jungla Dominicană.

ADVERTISEMENT

Este cunoscut faptul că Sebastian era aliat cu Zanni, la un moment dat, atunci când se certa cu Elena Marin, iar Sebastian a încercat să o atragă și pe Andreea Antonescu de partea lor, care era prietenă cu ea de dinainte de concurs.

Andreea Antonescu l-a demascat dupa eliminarea de la Survivor România: „Minte poporul cu televizorul”

În cadrul vlogului, artista a spus despre Sebi că este „o persoană alunecoasă”, care a încercat să impresioneze publicul și să-i întoarcă pe colegii lui unii împotriva altora. Andreea Antonescu a recunoscut că nu ar avea nicio problemă dacă nu s0ar mai intersecta vreodată cu el.

ADVERTISEMENT

„O persoană alunecoasă, o persoană care, la început, a încercat să-mi intre în grații, și a nu se înțelege în sensul urât sau greșit al cuvântului, pentru că mereu a vorbit frumos despre soția lui. O persoană care și-a dorit să fac parte dintr-o bisericuță nu din apreciere față de mine, nu din recunoștință, din bucurie, din chimie, ci doar pentru a fi de partea Elenei, doar pentru a putea fi Elena lovită și dărâmată fizic.

A fost o persoană cu care dacă m-aș mai întâlni în viața asta, pe cuvântul meu de onoare dacă aș suferi o secundă. Din punctul meu de vedere a încercat să mintă poporul cu televizorul storcând două lacrimi la un moment dat și dându-se lovit, a încercat să impresioneze publicul, public despre care nu a avut o părere extraordinară. O persoană care își dorea, oarecum, să vorbească cu mine și să mă aibă de partea lui doar pentru a putea să facă rău altora.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău, nu. M-aș fi așteptat la mai multe, mai ales de la o persoană care a făcut sport și mă așteptam să fie mai disciplinată, a încercat să ne incite pe unii împotriva celorlalți”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul unui vlog de pe YouTube.

Andreea Antonescu, adevărul despre Elena Marin

Fosta concurentă le-a dezvăluit fanilor că Elena Marin nu este deloc o persoană falsă, așa cum au perceput-o unii dintre colegii ei și chiar fanii, și că este un om sensibil și care a ajutat-o mult în perioada în care au fost coechipiere în Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Elena pe care voi ați descoperit-o, de care pe mine m-au legat multe amintiri și situații ale vieții. Atât eu, cât și Elena am avut povești asemănătoare. În spatele repetițiilor, concertelor, emisiunilor, am descoperit un om puternic, un m pe care alții l-au acuzat ca fiind prefăcut. Este un om sensibil, emotiv, cu trac de cameră, poate de asta era acuzată de alte peroane ca fiind falsă. Un om pe umărul căruia am plâns de dorul Siennei”, a mai spus Andreea Antonescu.

De asemenea, Zannidache a fost o adevărată surpriză pentru artistă, concurent pe care l-a judecat greșit la început și pe care l-a înțeles. Mai mult, bruneta a dezvăluit că a mai vorbit cu el în particular și avea momente când se simțea rău pentru atitudinea impulsivă pe care o avea față de Elena sau alți olegi.

„Zanni este un băiat pe care eu l-am descoperit în Survivor, acolo, mai exact. Nu m-am intersectat de-a lungul timpului, auzisem de el doar din fața televizorului, am văzut injuriile pe care i le-a adus Elenei și m-a dezamăgit, m-a durut foarte tare să aud injuriile acestea adresate unei femei, mai ales din partea unui bărbat. Am zis să o iau de la zero cu fiecare concurent și să-mi fac prorpria părere.

Am descoperit în Zanni un suflet bun, un suflet blând (…) niciunul dintee noi nu ne-am dori să avem trecutul lui. Stăteam cu el pe plajă și îmi spunea cât regretă în unele momente reacțiile lui, că este impulsiv, că i-ar plăcea să se schimbe (…) un om cu care mi-ar plăcea să mă mai intersectez, cu care am multe de povestit”, a continuat Andreea Antonescu.

De asemenea, Andreea Antonescu are o părere foarte bună și despre Jador, după cum a mai spus de câteva ori de când a fost eliminată, considerându-l „un băiat cu coloană vertebrală” și care mereu îi aducea zâmbetul pe buze. Ana Porgras a fost și ea o concurentă cu care s-a înțeles bine și cu care nu s-a certat niciodată, care nu a spus vorbe urâte despre ceilalți și care era de partea tuturor.

ADVERTISEMENT