News

Andreea Antonescu, mai SEXY ca niciodată! Vezi FOTO

In weekend, Andreea Antonescu a fost protagonista unei petreceri de pomina ce a avut loc tocmai in America, la Casa Playboy. Imbracata din cale afara de sexy, bruneta a facut furori si a uimit cu...
28.10.2014 | 10:52
Andreea Antonescu mai SEXY ca niciodata Vezi FOTO

In weekend, Andreea Antonescu a fost protagonista unei petreceri de pomina ce a avut loc tocmai in America, la Casa Playboy. Imbracata din cale afara de sexy, bruneta a facut furori si a uimit cu gesturile sale indraznete: a pipait alte fete, pe sani!

1

Andreea Antonescu este una dintre cele mai frumoase femei din tara noastra si face furori oriunde merge. In weekend, indragita cantareata a fost invitata la petrecerea de Halloween ce a avut loc la Casa Playboy din Los Angeles, acolo unde a mers insotita de bunul sau prieten, afaceristul Nick Radoi. Cei doi s-au distrat pe cinste toata noaptea, au mancat delicatese si au baut sampanie, totul asezonat cu dans in cele mai senzuale forme.

2

“A fost o super petrecere, ma bucur tare mult ca am mers. Am fost acolo la invitatia prietenului meu Nick Radoi, caruia ii multumesc pe aceasta cale. Ne-am simtit minunat, ne-am distrat pana dimineata si am dansat ca nebunii”, a declarat Andreea Antonescu, pentru cancan.ro.

3

A dansat intr-o cusca

Andreea nu putea rata ocazia de a face cateva fotografii memorabile, asa ca a avut grija sa-si ia cu ea aparatul de fotografiat.

4

Indragita cantareata s-a pozat alaturi de alte frumuesti venite la petrecere, imbracate mai mult decat sumar, unele dezbracate, ba chiar a si pipait o bruneta sexy pe sani.

5

In plus, Andreea a dansat de mama focului intr-o cusca special amenajata, iar cei prezenti s-au declarat incantati de prestatia brunetei. Imaginile sunt cu atat mai surprinzatoare cu cat solista a fost o prezenta mai mult decat linistita, in ultima vreme, ea refuzand sa iasa in evidenta cu ceva in timpul sederii in Romania.

sursa: cancan.ro