Life

A divorțat sau nu Andreea Antonescu înainte să rămână însărcinată? Ce nume va purta copilul vedetei

Andreea Antonescu a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil al său, alături de Victor Vrînceanu, fără să lămurească însă situația divorțului de Traian Spak.
15.08.2022 | 15:15
A divortat sau nu Andreea Antonescu inainte sa ramana insarcinata Ce nume va purta copilul vedetei
Complicații pentru Andreea Antonescu din cauza divorțului prelungit de Traian Spak. Vedeta se iubește cu Victor Vrînceanu și îi va dărui un copil / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu este în culmea fericirii alături de iubitul ei, jurnalistul Victor Vrânceanu. Cei doi se pregătesc să devină părinți, cântăreața urmând să nască cel de-al doilea copil al ei. Cu toate acestea, există, totuși, și o mică problemă: jumătatea trupei Andre areo situație maritală incertă, vedeta și Traian Spak fiind prinși într-un divorț care nu se știe dacă a fost sau nu finalizat.

Andreea Antonescu, însărcinată înainte sau după divorț?

Andreea Antonescu trece prin clipe minunate alături de actualul ei iubit, cel pe care îl va face tată, așa cum a și anunțat. Vedeta pare că și-a găsit liniștea la mai bine de trei ani după ce a anunțat, oficial, despărțirea de Traian Spak.

ADVERTISEMENT

”A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, era anunțul făcut pe tema sarcinii, pe conturile ei de socializare, de Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea,  în ciuda eforturilor din ultimii trei ani de când vedeta și omul de afaceri nu mai au nicio legătură sentimentală, Andreea Antonescu și Traian Spak nu au lămurit situația divorțului lor și dacă mai sunt sau nu soț și soție.

Andreea Antonescu și Traian Spak, despărțiți, dar încă soț și soție?

Acum mai bine de trei ani, Andreea Antonescu și Traian Spak luau decizia să se despartă, relația lor rămânând însă una civilizată. Artista, care revenea pe scenă în formula care i-a adus celebritatea – adică alături de Andreea Bălan în duo-ul Andre – părăsea America, acolo unde stătea cu soțul ei, pentru a se ocupa de cariera ei.

ADVERTISEMENT

”Custodia Siennei va rămâne la mine, Sienna va merge în continuare în State, în vacanțe, alături de mine sau alături de mama.(…) Noi ne-am pus la punct tot ce era de pus la punct. (…)

Divorțul va avea loc în România, la notar, va fi un minimum de 30 de zile, trebuie să intervină și Autoritatea Tutelară. Nu ne rămâne decât să vină și Traian în țară”, spunea Andreea Antonescu, pentru Wownews, acum trei ani.

ADVERTISEMENT

”Tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian”

De atunci însă, situația divorțului vedetei de afacerist este încă incertă. Complicațiile, explica Andreea Antonescu, ar fi legate de faptul că Traian Spak nu ar fi avut timpul necesar pentru a veni în România să meargă împreună la notar, să depună actele, iar apoi, conform legii, să revină în cabinetul notarial după 30 de zile.

Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a precizat solista, la jumătatea lunii aprilie, pentru Click.

Situația copilului, în cazul în care Andreea Antonescu nu a divorțat, ar fi mai dificilă în ceea ce privește paternitatea legală, ea și iubitul ei având nevoie de o serie de demersuri în justiție pentru a clarifica problema.

Ce relații a mai avut Andreea Antonescu în plin divorț de Traian Spak

De când a anunțat că divorțează de Traian Spak, Andreea Antonescu a fost surprinsă, în diferite momente, în compania altor bărbați. Conform informațiilor apărute în media, frumoasa cântăreață a avut o relație cu Ștefan Manolache, încheiată după o serie de discuții și certuri, dar și cu un alt om de afaceri alături de care a fost surprinsă la malul mării.

De opt luni însă, Andreea Antonescu și-a găsit liniștea în brațele cunoscutului jurnalist Victor Vrînceanu, cel căruia, de altfel, îi va dărui și un bebeluș al cărui sex nu a fost încă dezvăluit. Andreea Antonescu are, din căsnicia cu Traian Spak, o fetiță de 11 ani, pe Sienna.

ADVERTISEMENT