ADVERTISEMENT
Life

Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma. Motivul pentru care a acceptat provocarea

Autor: Alexa Serdan | 27.09.2020 | 16:13
Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma. Motivul pentru care a acceptat provocarea
Andreea Antonescu, noua concurentă de la Ferma. Motivul pentru care a acceptat provocarea. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Antonescu este ultima vedetă intrată în competiția „Ferma. Orășeni vs Săteni” de la Pro TV. Devenită cunoscută odată cu trupa Andre, frumoasa brunetă s-a înscris în show pentru a-și testa limitele și pentru a învăța unele lucruri despre sine.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a apărut în niciun show televizat până acum, fiind convinsă că experiența își va pune amprenta asupra sa. Vedeta speră să supraviețuiască în competiția moderată de Mihaela Rădulescu, chiar dacă momentan nu se știe din ce echipă va face parte.

În viață vorbim de evoluție doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită”, a declarat Andreea Antonescu, informează protv.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, concurentă la Ferma. Ce spune despre provocare

„După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”, a completat vedeta.

Andreea Antonescu este bonusul promis de producătorii show-ului Ferma concurenților rămași în competiție. Venirea jumătății din trupa Andre nu a fost pe placul tuturor fanilor și a stârnit numeroase controverse în mediul online.

ADVERTISEMENT

Unii sunt de părere că artista a venit să-l spioneze pe George Burcea, fostul soț al prietenei și colegei sale de trupă Andreea Bălan. Pe de altă parte sunt și oameni cărora nu le-a venit să creadă că bruneta a acceptat o asemenea provocare.

„Au adus-o pe Andreea să îl supravegheze mai bine pe George? 🤣🤣 Glumesc👌”, „Îi cade fața lui Burcea”, „Ea era surpriza pentru George Burcea? 😂 din ce în ce mai interesant!”.

ADVERTISEMENT

„Încep discuțiile siropoase și bârfa😈”, „Pe bune?” sau Ea lipsea din Ferma 😂”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care urmăresc „Ferma. Orășeni vs Săteni”.

Rămâne de văzut în ce echipă va concura vedeta. Crescută la oraș, Andreea Antonescu nu ar spune „Nu” unei experiențe în casa Sătenilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!