Life

Andreea Antonescu, probleme serioase de sănătate după Survivor România: ”Mă dor foarte tare, îmi este teamă”

13.04.2021 | 07:43
Andreea Antonescu probleme serioase de sanatate dupa Survivor Romania Ma dor foarte tare imi este teama
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu se confruntă cu probleme serioase de sănătate după competiția sportivă Survivor România. Fosta Faimoasă a mărturisit că este nevoită să meargă acum la medic pentru a rezolva toate neplăcerile. 

Vedeta a plecat în jungla din Republica Dominicană cu o sensibilitate la rinichi, însă această situație s-a complicat în timpul în care a făcut parte din emisiunea concurs de la Kanal D. În plus, artista s-a întors acasă cu un deget la care nu mai are unghie și alte câteva mici probleme.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre a mai precizat că hrana de la Survivor România i-a dat mari dureri de cap pentru că a trebuit să consume destul de multă sare. Cu toate acestea Andreea Antonescu nu regretă experiența, deși a rezistat destul de puțin în competiție.

Andreea Antonescu, după eliminarea de la Survivor România. Cu ce probleme s-a întors

„Aveam problemele legate de rinichi, știam de această sensibilitate, de sindromul nefrotic. Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea. 

ADVERTISEMENT

Acolo preparam cocos cu sare și am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar m-am conformat. 

 M-am întors cu degetul care nu este funcțional, aștept să îmi cadă unghia. Am câteva julituri pe care le trec la capitolul diverse și câteva mici probleme cu rinichii.

ADVERTISEMENT

Am probleme cu dinții, trebuie să merg la medicul dentist, mă dor foarte tare și îmi este teamă să nu am o infecție”, a mărturisit Andreea Antonescu într-un interviu pentru click.ro.

Fosta concurentă de la Survivor România a ținut să lămurească întreaga situația legată de lentilele de contact. Frumoasa brunetă a primit acceptul medicului din Republica Dominicană, precizând și care a fost motivul pentru care a plecat în competiție cu gene false.

ADVERTISEMENT

„Lentilele de contact sunt cu dioptrii. Medicul de la Survivor România a primit toate indicațiile despre problemele pe care le aveam în România. A văzut că trebuie sa port aceste lentile din motive medicale.

Aveam și un back-up de încă trei perechi pe care le ținea medicul de acolo, în cazul în care pierdeam pe traseu una. Plecarea mea la Survivor a fost destul de rapidă, am făcut toate analizele, am lăsat acasă lucrurile în ordine pentru Sienna, am reușit doar să îmi scot unghiile.

La gene nu am mai apucat să ajung. Am dorit să le scot, ca să nu am probleme acolo, să mă trezesc cu o infecție, însă nu am avut timp”, a completat cântăreața, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT