Life

Andreea Antonescu, relație specială cu fiica sa. Ce-și dorește artista pentru Sienna

Andreea Antonescu este foarte apropiată de fiica sa, Sienna, cu care petrece foarte mult timp și merge des în vacanțe. Artista a dezvăluit cum se înțeleg.
29.03.2022 | 11:42
Andreea Antonescu relatie speciala cu fiica sa Cesi doreste artista pentru Sienna
Andreea Antonescu, detalii despre fiica, Sienna. Ce relație au cele două. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața are o relație specială cu fetița care a venit pe lume în timpul mariajului cu omul de afaceri, Traian Spak. Vedeta a dat cărțile pe față și a spus ce-și dorește pentru Sienna, care a ajuns la vârsta de 10 ani.

Andreea Antonescu, detalii despre fiica, Sienna. Ce relație au cele două

Andreea Antonescu și Sienna sunt prietene foarte bune. Îndrăgita artistă a mărturisit ce ar face în situația în care fiica sa va dori să se stabilească definitiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește tatăl copilei.

ADVERTISEMENT

„Am fost în vacanță în America și voi mai pleca într-o altă vacanță, tot acolo , iar apoi voi merge într-un city break la Roma. În America merg împreună cu Sienna (fiica artistei – n.r.), îi cam place pentru că de mică numai pe acolo a stat.

Ce să fac? Folosesc acea vorba veche a mea: Da-mi-ar Dumnezeu sănătatea și înțelepciunea necesare pentru a-mi susține copilul și pentru a fi alături de el, pentru tot restul vieții!

ADVERTISEMENT

Scopul meu este acela că Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei”, a dezvăluit Andreea Antonescu în emisiunea „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, notează avantaje.ro.

Fosta concurentă de la Survivor România este o mamă foarte implicată în creșterea și educația fiicei sale. Jumătatea trupei Andre poartă des discuții cu Sienna, iar multe dintre acestea sunt legate de școală și teme.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, despre pasiunile fiicei sale. Ce adoră Sienna

Cântăreața este alături de copila în vârsta de 10 ani indiferent de orice. Sienna este pe primul loc în viața artistei, care de ceva timp este mamă singură și are ajutor numai din partea mamei sale, care stă în Galați.

„Este prioritar să ai grijă de copilul tău. Mamă fiind, și cred că toate mamele mă înțeleg, (copilul – n.r.) este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla oricui!”, a completat Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Sienna este talentată, atât la muzică, cât și la actorie, fiind atrasă de orice înseamnă scenă. În prezent, fetița ia cursuri de canto și de actorie, artista dorindu-și să calce pe urmele sale.

ADVERTISEMENT