Life

Andreea Antonescu s-a întâlnit cu fostul soț. Ce imagini a postat fosta faimoasă de la Survivor România

Andreea Antonescu s-a întâlnit cu fostul soț. Iată ce imagini a postat fosta concurentă de la Survivor România 2021 pe rețelele sociale.
17.08.2021 | 12:44
Andreea Antonescu sa intalnit cu fostul sot Ce imagini a postat fosta faimoasa de la Survivor Romania
Andreea Antonescu s-a întâlnit cu fostul soț. Ce imagini a postat fosta faimoasă de la Survivor România. Sursa foto: heynews.ro
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și-a revăzut fostul soț. Artista și fiica ei, Sienna, au zburat în SUA pentru a se întâlni cu Traian Spak, spre bucuria fetiței. Vedeta a surprins momentul revederii pe rețelele sociale.

Sienna a fost foarte emoționată să-și revadă tatăl, așa cum se poate vedea în imaginile postate de frumoasa cântăreață. Deși ea și Traian nu mai formează un cuplu, aceștia încă nu au divorțat și au o relație bună de dragul fiicei lor.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu s-a întâlnit cu fostul soț. Ce imagini a postat fosta faimoasă de la Survivor România

Andreea Antonescu și-a revăzut fostul soț. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a zburat în SUA, împreună cu Sienna, fiica ei, acolo unde se află Traian Spak.

Deși sunt despărțiți de mai bine de doi ani, vedeta și fostul partener de viață au rămas în relații bune și se înțeleg de dragul Siennei. Cei doi încă nu au divorțat în acte.

ADVERTISEMENT
Fiica Andreei Antonescu, întâlnire emoționantă cu tatăl ei
Fiica Andreei Antonescu, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Membra trupei Andre nu vrea să se stabilească în Statele Unite ale Americii, iar fostul ei soț deja are o viață acolo de ani buni. Relația lor nu ar fi posibilă, din moment ce trăiesc vieți total diferite, așa cum a spus chiar ea în cadrul unui interviu.

„Nu doar una singură, însă toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România.  Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient.

ADVERTISEMENT

Eu am viața în România, el în America”, a declarat Andreea Antonescu pentru revista VIVA.

Sienna se înțelege foarte bine cu tatăl ei și înțelege faptul că părinții ei nu mai formează un cuplu. Aceasta este mult mai răsfățată de Traian Spak, fiind „fata lui tata”.

„Sienna vorbește mult cu Traian, prin Skype, prin Whatsapp video… Ea e fata lui tata. 

Nu poate nimeni să intervină în acest gen de relații. Ea înțelege situația noastră, e un copil foarte înțelept”, a declarat Andreea Antonescu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Traian Spak ar fi trebuit să semneze actele de divorț cu mult timp în urmă, însă sosirea în România nu a fost posibilă o bună perioadă din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Vedeta a recunoscut că Traian nu și-a dorit divorțul. Cu toate acestea, ea este hotărâtă să meargă înainte cu procesul.

ADVERTISEMENT