Life

Andreea Antonescu, sărut pasional cu un bărbat misterios. Artista s-a afișat cu noul iubit, deși nu a divorțat

Andreea Antonescu (39 de ani) a fost surprinsă în compania unui bărbat necunoscut, la o petrecere fastuoasă care a avut loc zilele trecute.
19.09.2021 | 17:32
Andreea Antonescu sarut pasional cu un barbat misterios Artista sa afisat cu noul iubit desi nu a divortat
Andreea Antonescu, sărut pasional cu un bărbat misterios. Artista s-a afișat cu noul iubit, deși nu a divorțat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bruneta s-a distrat de minune la petrecerea organizată de Elisabeta Vlădescu, acolo unde nu a apărut singură, ci în compania unui bărbat misterios.

Cântăreața și bărbatul s-au ținut în brațe minute bune, au dansat și au fost extrem de apropiați. Mai mult decât atât, potrivit cancan.ro, cei doi au avut parte și de un sărut pasional.

ADVERTISEMENT

Apropierea dintre Andreea Antonescu și bărbat demonstrează că au mai mult decât o simplă relație, semn că sunt împreună de ceva vreme, deși solista nu a divorțat încă.

Andreea Antonescu, surprinsă alături de noul iubit. Cum au apărut cei doi îndrăgostiți

Jumătatea trupei Andre apare cu zâmbetul pe buze și nu este deloc deranjată să-l țină pe noul iubit de mână, în văzul tuturor, dovadă că este gata să-și asume relația.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România le-a arătat celor din jur câtă pasiune a pus în actuala poveste de dragoste, pe tot parcursul serii cei doi sorbindu-se din priviri.

Vedeta nu a divorțat încă de tatăl fiicei sale, Traian Spak, dar își continuă viața la intensitate maximă și se comportă ca și cum ar fi deja separată de afacerist.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, într-o nouă relație. Cu cine s-a mai iubit

Andreea Antonescu anunța în urmă cu aproximativ doi ani că divorțează de Traian Spak, care a rămas să locuiască în Statele Unite ale Americii, acolo unde are afaceri.

De atunci și până în prezent, solista nu a reușit să semneze actele de divorț, dar asta nu a împiedicat-o să se îndrăgostească și să iubească din nou.

ADVERTISEMENT

Primul care i-a furat inima a fost Ștefan Manolache, cunoscut în lumea mondenă ca și „Prințișorul taxiurilor”. Povestea de dragoste cu tânărul din Iași a durat 11 luni.

Mai târziu, cântăreața a mai fost surprinsă în compania unui bărbat. Este vorba de Dragoș Borcănea, un cunoscut fotograf. Cei doi au fost fotografiați la mare.

Artistul este renumit pentru numeroasele campanii publicitare și shooting-uri pentru reviste de renume din România.

ADVERTISEMENT