Life

Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu, revedere după Survivor România. Unde s-au întâlnit cei doi 

Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu s-au revăzut după Survivor România, competiția în care au fost colegi de echipă.
21.06.2021 | 10:30
Andreea Antonescu si Catalin Morosanu revedere dupa Survivor Romania Unde sau intalnit cei doi
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu s-au reîntâlnit duminică seară, la câteva luni după eliminarea de la Survivor România. Cei doi au avut o relație foarte bună cât timp au fost coechipieri.

De altfel, luptătorul K1 a încercat să fie mereu alături de fetele din echipa Faimoșilor, mai ales de Elena Marin, pe care o susține în continuare.

ADVERTISEMENT

Înainte să se întâlnească cu fostul ei coleg, Andreea Antonescu le-a spus fanilor că are foarte multe emoții cu această ocazie.

Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu, revedere după Survivor România. Unde s-au întâlnit cei doi

Andreea Antonescu s-a revăzut cu Cătălin Moroșanu după o lungă perioadă. Cei doi au fost colegi în echipa roșie în timp ce participau la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Fosta faimoasă le-a mărturisit fanilor că este emoționată de această revedere, din moment ce Moroșanu i-a fost alături într-o perioadă importantă din viața ei, cea petrecută în Republica Dominicană.

„Am niște emoții super mari pentru că mă duc să mă revăd cu cineva cu care am petrecut o importantă perioadă”, a transmis componenta trupei Andre pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Andreea Antonescu, Cătălin Moroșanu
Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu, revedere după Survivor România. Sursa foto: Instagram

Cei doi au luat masa împreună și au stat la povești. Cătălin Moroșanu are o părere foarte bună despre Andreea Antonescu și acest lucru s-a văzut și în Dominicană.

Fostul faimos a încercat să le fie alături coechipierelor sale, mai ales când acestea aveau conflicte cu Zanni sau Sebastian.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras și Cosmin Stanciu s-au revăzut și ei

Tot duminică, Ana Porgras și Cosmin Stanciu s-au întâlnit la Cheile Grădiștei. Faimosul a fost eliminat pe motiv medical din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme.

Cei doi au ieșit la masă împreună cu apropiații lor, au vorbit despre show-ul fenomen de la Kanal D și i-au îndemnat pe fani să-l susțină pe Zanni în competiție.

Cei doi au glumit și l-au invocat pe Daniel Pavel să le dea fluierul de start, pentru că ei se vor duela și în România.

„Ia uitați cu cine m-am întâlnit eu. Cu Ana campioana. Ne-am întâlnit aici să punem țara la cale și să-l susținem pe Zannidache. E fratele nostru și este clar cel mai bun din competiția Survivor”, a transmis Cosmin pe Instagram.

ADVERTISEMENT