Life

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat. În ce relații sunt, de fapt, după separare

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au separat. Primele declarații făcute de fosta concurentă de la America Express, de la Antena 1.
29.11.2022 | 08:47
Andreea Antonescu si Traian Spak au divortat In ce relatii sunt de fapt dupa separare
Andreea Antonescu și Traian Spak s-au separat. Primele declarații făcute de fosta concurentă de la America Express. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața în vârstă de 40 de ani și fostul partener de viață au divorțat în mod oficial. În ce relații sunt, de fapt, după separare. Vedeta a făcut declarații despre despărțirea de tatăl fiicei sale, Sienna.

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au separat. Primele declarații făcute de fosta concurentă de la America Express

Andreea Antonescu a oferit detalii despre divorțul de Traian Spak. Cei doi s-au separat în urmă cu mai bine de 3 ani, însă semnarea actelor a intervenit în urmă cu foarte puțin timp pentru că afaceristul locuiește în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri.

Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt”, a spus Andreea Antonescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață și fostul partener de viață, cu care are o fetiță în vârstă de 11 ani, au luat-o pe drumuri separate la scurt timp după ce s-a aflat că vedeta este însărcinată pentru a doua oară. Artista va naște tot o fetiță.

Andreea Antonescu, încântată că va fi mamă a doua oară

Andreea Antonescu a dezvăluit că fiica sa, Sienna, este foarte încântată că urmează să aibă o surioară mai mică. Concurenta de la America Express și adolescenta sunt foarte unite și au o relație frumoasă și bine sudată.

ADVERTISEMENT

Fata cântăreței studiază în America, acolo unde locuiește cu tatăl său, Traian Spak, motiv pentru care se bucură de fiecare moment petrecut alături de mama sa.

„Sienna este foarte încântată, abia așteaptă! Ea s-a rugat la Dumnezeu să fie fetiță, pentru că și-a dorit o surioară!

ADVERTISEMENT

Sienna a ales să facă școala în State și era normal să petrec timp cu ea, mai ales că lipsisem pe toată perioada America Express! Am profitat amândouă la maximum de fiecare secundă, am clădit amintiri frumoase!”, a mai spus Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT