Life

Andreea Antonescu și Traian Spak și-au petrecut sărbătorile împreună: ”Suntem în relații bune”

De dragul fiicei lor și a vremurilor în care formau o familie fericită, Andreea Antonescu și Traian Spak au ales să petreacă sărbătorile de iarnă împreună. Artista și Sienna încă se află în America.
06.01.2022 | 18:56
Andreea Antonescu si Traian Spak siau petrecut sarbatorile impreuna Suntem in relatii bune
Andreea Antonescu și Traian Spark au petrecut sărbătorile împreună. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sfârșitul anului 2021 i-a adus pe Andreea Antonescu și Traian Spak împreună, la doi ani după ce artista a anunțat divorțul de tatăl fetiței sale.

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au reîntâlnit de sărbători

Chiar dacă și-au spus ”adio” și fiecare a pornit pe drumul său, Andreea și Traian au rămas în relații bune, după cum spune chiar ea, scopul fiind acela ca fiica lor să crească într-o familie normală și fericită.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, de Crăciun și de Revelion, Andreea Antonescu și Sienna au mers în vizită la Traian Spak, în America, acolo s-au adunat toți cei dragi pentru sărbătorile de iarnă. Ultima vizită pe care au făcut-o pe tărâm american fiind în vara anului trecut.

”Suntem în relații foarte bune”

”De data asta toată lumea a zis prezent la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion. Noi suntem în relații foarte bune, însă înainte de orice, cu toate că ne-am separat, știm foarte bine care ne e scopul și planul: Sienna să fie fericită, să-i fie bine. Noi ca părinții, pentru că indiferent de orice acest statut nu ne va fi luat de nimeni niciodată, facem orice ca acest copil să fie fericit”, a spus Andreea Antonescu, conform SpyNews.

ADVERTISEMENT

Pe lângă fericirea Siennei, în anul ce tocmai a început, Andreea Antonescu, spune sursa menționată, vrea să fie și ea mai împlinită ca niciodată. Lucru care s-ar concretiza dacă diva, care recent a fost zărită la o petrecere în compania unui bărbat misterios, ar mai aduce pe lume un copil.

”Eram pe două continente diferite”

Și asta în ciuda faptului că divorțul dintre ea și Traian Spak nu s-a mai finalizat de doi ani. Ea fiind cea care și-a dorit să pună ”stop” relației și să se întoarcă în România pentru a-și relua cariera artistică. 

ADVERTISEMENT

”Am venit în România și am avut foarte multe proiecte. Știind ce urmează aici, în țară, am avut puterea de a pune mâna pe telefon și de a-mi asuma faptul că suntem doi oameni raționali.

Știam că relația mea cu Traian s-a bazat pe prietenie, pe sentimente curate, pe sinceritate și respect. Eram pe două continente diferite”, declara Andreea Antonescu în emisiunea ”În oglindă”.

ADVERTISEMENT

Însă în ciuda distanței și a separării părinților, Sienna ține în permanență legătura cu părintele ei, care se implică foarte mult în buna creștere a fiicei sale.

”Sienna vorbește mult cu Traian, prin Skype, prin Whatsapp video… Ea e fata lui tata. Nu poate nimeni să intervină în acest gen de relații. Ea înțelege situația noastră, e un copil foarte înțelept”, menționa artista, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT