Life

Andreea Antonescu, umilită în Consiliu la Survivor România. Zanni a făcut-o de râs în fața Faimoșilor

14.03.2021 | 09:59
Andreea Antonescu umilita in Consiliu la Survivor Romania Zanni a facuto de ras in fata Faimosilor
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a fost umilită în Consiliul de la Survivor România 2021 de Zanni, care a făcut-o de râs în fața Faimoșilor. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” este de părere că artista este de vină pentru eșecurile echipei roșii. 

Protejatul lui Alex Velea este de părere că bruneta nu are nicio treabă cu probele de pe traseu și trage echipa în jos. De altfel, la cel de-al doilea joc de imunitate ale săptămânii vedeta nu a reușit să aducă niciun punct echipei din care face parte.

ADVERTISEMENT

Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor cu scorul de 10-7, Zanni fiind convins că veriga slabă a avut un cuvânt de spus în această privință. Tânărul crede că Andreea Antonescu este o piedică pentru concurenții din Republica Dominicană.

Andreea Antonescu, pusă la zid de Zanni de la Survivor România. Ce i-a reproșat în Consiliu

„Am reușit să dăm verigile slabe afară din competiție, oameni care chiar ne țineau în loc. Aveam câteva persoane care erau ancore și nu ne pornea barca.

ADVERTISEMENT

Pierdem în continuare și o să pierdem pentru că o avem pe Andreea la noi în echipă. Când nu a jucat în primul meci pentru imunitate am câștigat. 

Survivor nu e doar despre sport, dar în primul rând este despre sport, atunci mâncăm. Tensiunea trebuie să fie între Războinici și Faimoși, dar pentru că pierdem știm de ce tensiunea e la noi în echipă.

ADVERTISEMENT

Șansele erau de 50% dacă ea nu juca. Suntem conștienți că noi avem o piedică, urmează brunch, masaj și vrem și noi.

Vrem și noi la o comunicare și de-aia punem în balanță, vrem să câștigăm imunitatea pentru toți sau e doar pentru câțiva din echipa asta? Mă usucă să știu că pierdem cele mai importante jocuri”, a spus Zanni în Consiliul pentru nominalizare.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a răspuns imediat acuzațiilor aduse de colegul ei de echipă, precizând că nu a venit în jungla din Republica Dominicană pentru a-și demonstra calitățile sportive, ci pentru că are o notorietate în lumea mondenă de peste 20 de ani.

Jumătatea trupei Andre este conștientă că nu stă bine la capitolul probe sportive, participarea la Survivor România 2021 venind datorită provocărilor la care poate lua parte și pe care nu le-a mai întâlnit până în momentul de față.

ADVERTISEMENT