Life

Andreea Antonescu este gravidă: „A doua minune din viața mea!”. Cine e tatăl copilului

Andreea Antonescu va deveni mamă din nou. Artista a dezvăluit că așteaptă „a doua minune” din viața sa și a dat detalii despre tatăl copilului său. Iată ce meserie are acesta!
14.08.2022 | 21:45
Andreea Antonescu este gravida A doua minune din viata mea Cine e tatal copilului
Andreea Antonescu, din nou mamă. Cine este tatăl copilului. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu va deveni mamă pentru a doua oară, fiind iar gravidă! Vedeta a anunțat că ea și iubitul ei, Victor Vrînceanu, își așteaptă primul copil împreună.

Andreea Antonescu, însărcinată a doua oară. Cine este tatăl copilului

Andreea Antonescu a făcut un anunț important pe rețelele de socializare, deoarece trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista va deveni mamă pentru a doua oară, fiind iarăși însărcinată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit și cine este tatăl copilului ei. Este vorba despre jurnalistul Victor Vrînceanu, alături de care fosta membră a trupei Andre are o relație de circa opt luni de zile.

Artista a vrut să împartă cu fanii săi vestea cea mare, aceea că va deveni mamă pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Andreea Antonescu a spus că a vrut ca urmăritorii ei să afle noutatea de la ea, pentru că mereu a primit susținere din partea acestora.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu.

ADVERTISEMENT

Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Victor Vrînceanu
Victor Vrînceanu, iubitul Andreei Antonescu. Foto: captură Youtube Prosport

Andreea Antonescu mai are o fiică de 11 ani

Andreea Antonescu mai are o fiică, pe nume Sienna. Adolescenta are 11 ani și mama ei spune că îi dă foarte multă libertate.

Cântăreața a fost căsătorită cu omul de afaceri Traian Spak, cel alături de care a devenit și mamă pentru prima dată. Mai mult, Andreea Antonescu chiar s-a mutat în America pentru a fi alături de soțul ei.

După ani în care a locuit în SUA, Andreea Antonescu a luat decizia de a se întoarce în țară. Acesta a fost un motiv care a dus la separarea de soțul ei.

„Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume. A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două”, spunea vedeta în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT