Life

Andreea Bălan a ajuns piele și os din cauza problemelor de sănătate. Imaginile care înspăimântă

23.11.2020 | 16:13
Andreea Balan a ajuns piele si os din cauza problemelor de sanatate Imaginile care inspaimanta
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și-a îngrijorat fanii cu ultimele sale apariții. Vedeta este extrem de slabăm semn că problemele de sănătate și-au pus amprenta pe felul n care arată.

În ultimul clip Andre, cântăreața pare osul și pielea, cu brațele și umerii foarte subțiri,  ceea ce arată că a slăbit foarte mult în ultima vreme, iar asta după ce a avut o ultima intervenție, abces abdominal, care s-a finalizat cu o intervenție laparoscopică.

ADVERTISEMENT

Filmările, problemele de sănătate, viața de mămică, dar și timpul pe care trebuie să i-l ofere lui Tiberiu Argint, toate aceste activități au epuizat-o pe artistă, care acum dă semne că este foarte slăbită.

Andreea Bălan a slăbit foarte mult
Andreea Bălan a slăbit foarte mult

Inclusiv picioarele vedetei sunt mult mai subțiri ca înainte, iar asta din cauza stresului și a problemelor de sănătate pe care le-a avut.  „A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii.

ADVERTISEMENT

Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde.

Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac sempicemie”, a spusAndreea Bălan, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, în divorț cu George Burcea

Artista se luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le are cu actorul pentru a obține exclusiv dreptul legal de a fi singura care decide în ceea ce privește educația lor. Andreea Bălan are o relație cu Tiberiu Argint, iar George Burcea cu Viviana Sposub. Cei doi sunt în continuare căsătoriți. Prima care s-a cuplat a fost cântăreața.