News

Andreea Bălan a apărut pentru prima dată la TV după cele 3 operaţii: “Nu-mi venea să cred că era să mor”

04.04.2019 | 09:19
Andreea Balan a aparut pentru prima data la TV dupa cele 3 operatii Numi venea sa cred ca era sa mor

Andreea Bălan a avut prima apariție televizată, după momentele de coșmar prin care a trecut. Cunoscuta cântăreață a suferit nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale, în urma complicațiile apărute în timpul nașterii.

Andree Bălan, prima apariție la TV. Ce spune despre operațiile suferite

Andreea Bălan și-a făcut apariția în ediția de aseară a emisiunii Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, bifând astfel prima prezență în platoul unei emisiuni TV, după operațiile suferite. Alături de soțul ei, de asemenea invitat în cadrul emisiunii, Andreea a rememorat momentele cumplite prin care a fost nevoită să treacă.

Andreea Bălan se pregătește de revenirea pe scenă
Andreea Bălan se pregătește de revenirea pe scenă

Mă bucur că am slăbit, chiar dacă nu din motivul care trebuia. Detașată și fără analgezice, cum am vorbit prima oară în emisiune. Acasă George mi-a povestit cum s-a văzut din punctul lui și al familiei. Amintirile mele datează din salon. Stopul cardio respirator a fost o consecință a emboliei amniotice. Operația de cezariană a devenit foarte complexă, a durat 3-4 ore. Ulterior am făcut hematoame și au urmat alte două operații. Nu-mi venea să cred că era să mor, eu nu-mi aduc aminte de nimic, a declarat Andreea Bălan.

Când va reveni Andreea Bălan pe scenă

Totodată, îndrăgita artistă a oferit un răspuns și la întrebarea care stă îna ceste momente pe buzele tuturor fanilor săi: când va reveni Andreea Bălan pe scenă? Cântăreața a mărturisit este nerăbdătoare să-și reia activitatea și că speră ca acest lucru să fie posibil din luna iunie.

Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele”  , a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, la Antena 1. Reamintim că artista a trecut prin momente de-a dreptul cutremurătoare, pe fondul complicațiilor survenite la nașterea celui de-al doilea copil.