Life

Andreea Bălan a apărut plină de vânătăi. Ce explicații are cântăreața pentru această situație

Andreea Bălan este foarte atentă la comunitatea sa și își ține mereu fanii la curent, de aceea le povestește urmăritorilor toate situațiile prin care trece.
06.08.2021 | 20:32
Andreea Balan a aparut plina de vanatai Ce explicatii are cantareata pentru aceasta situatie
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a apărut de data aceasta cu foarte multe vânătăi pe picioare și s-a simțit nevoită să vină cu o explicație pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” lucrează la un nou dans alături de Petrișor Ruge, repetițiile nefiind lipsite de incidente mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Și pentru că acolo unde există pasiune, există și accidente, artista Andreea Bălan a ținut să sublinieze faptul că urmele de pe membrele inferioare sunt făcute de la dans.

Andreea Bălan, plină de vânătăi. Cum a ajuns cântăreața în această situație neplăcută

„Să vă prezint vânătăile: vânătaia numărul unu făcută de Petrișor, vânătaia numărul doi făcută de, ghiciți, Petrișor! Vânătaia numărul trei făcută de mine!

ADVERTISEMENT

Am filmat cu Petrișor un dans foarte frumos la piesa «Amintiri» și urmează să postez, în curând, pe canalul de Youtube”, a mărturisit Andreea Bălan, pe InstaStory.

Blondina a încercat să se amuze de situație, precizând că face în așa fel încât urmele de pe picioare să se potrivească cu fashionul, vedeta purtând o rochie albă, la care a asortat o geantă verde

ADVERTISEMENT

„Am dansat pe un ponton, de aceea am aceste vânătăi, așa că vă rog să mă iertați. Să ai vânătăi și să fii fashion nu se potrivește, dar în cazul meu facem să se potrivească!”, a completat artista.

Andreea Bălan, despre cel mai greu dans încercat până acum

Îndrăgita cântăreață iubește foarte mult dansul, pasiune pe care o are încă din anii copilăriei. Andreea Bălan se menține în formă maximă datorită acestui sport, dovadă că are o siluetă de invidiat.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre a participat și la numeroase concursuri alături de Petrișor Ruge. Cei doi au reprezentat România la concursul „Dancing around the world”, din Mexic, unde s-au clasat pe locul doi.

„Acesta este cel mai greu dans pe care l-am făcut vreodată, un stil mexicano-american în care acrobațiile sunt cele mai importante.

L-am învățat în Mexic la Campionatul Internațional de dans și apoi l-am dansat în România”, a spus vedeta la un moment dat despre dansul care i-a dat dureri de cap, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT