Life

Andreea Bălan a declanșat războiul împotriva Vivianei Sposub și lui George Burcea. Gestul a deranjat-o la culme

Andreea Bălan și fostul soț, George Burcea, sunt zilele acestea protagoniștii unui nou scandal de proporții.
31.10.2021 | 22:49
Andreea Balan a declansat razboiul impotriva Vivianei Sposub si lui George Burcea Gestul a deranjato la culme
Andreea Bălan a declanșat războiul împotriva Vivianei Sposub și lui George Burcea. Gestul a deranjat-o la culme. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” a declanșat războiul împotriva Vivianei Sposub și a actorului, după ce weekend-ul acesta fiicele sale au ajuns în apartamentul brunetei.

Frumoasa blondină a luat foc pentru că fostul partener de viață le-a prezentat fetelor pe actuala iubită, dar și dintr-un alt motiv.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a răbufnit pentru că Viviana Sposub a postat pe una dintre rețelele sale de socializare imagini în care apare fiica sa cea mare, chiar în casa concurentei de la Kanal D.

Andreea Bălan a luat foc. Ce gest nu a trecut cu vederea la George Burcea și Viviana Sposub

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. 

ADVERTISEMENT

Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, spunea Andreea Bălan pentru revista viva.ro, în 2020.

Cântăreața i-a transmis fostului soț că nu ar fi trebuit să o introducă pe Viviana Sposub în viața fetelor, lucrurile degenerând în cele din urmă între foștii parteneri de viață.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nu a stat prea mult pe gânduri și a apelat la avocați pentru a o da în judecată pe fosta participantă de la Ferma și implicit pe actor.

George Burcea a scos armele. Ce a postat despre fosta soție, Andreea Bălan

George Burcea și artista nu au finalizat nici acum procesul de divorț, amintindu-i vedetei că și-a încălcat propria regulă legat de relația dintre copii și partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Actorul i-a împrospătat memoria blondinei legat de ziua în care l-a dus pe Tiberiu Argint în casă la numai câteva luni de când se cunoașteau, în ciuda faptului că declarase cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

„Păi ce făcuși, bre?”, a scris actorul la InstaStory, unde a postat și o poză explicită în acest sens, cu fosta soție și Tiberiu Argint, în curtea casei vedetei.

Colajul este însoțit de câteva versuri din piesa „Dragoste nebună”, interpretată de Maximilian și Angeless.