Life

Andreea Bălan a dezvăluit de ce a mers în America Express cu Andreea Antonescu, și nu cu Petrișor Ruge: „Am fi făcut o echipă extraordinară”

Andreea Bălan a dezvăluit de ce a mers în America Express cu Andreea Antonescu, și nu cu Petrișor Ruge, partenerul ei de pe scenă.
27.09.2022 | 08:19
Andreea Balan a dezvaluit de ce a mers in America Express cu Andreea Antonescu si nu cu Petrisor Ruge Am fi facut o echipa extraordinara
De ce a mers Andreea Bălan în America Express cu Andreea Antonescu, și nu cu Petrișor Ruge. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a spus care este motivul pentru care a mers în competiția America Express alături de Andreea Antonescu, colega ei de trupă, și nu cu partenerul ei de dans.

Andreea Bălan a dezvăluit de ce a mers în America Express cu Andreea Antonescu

De ce nu a mers Andreea Bălan cu Petrișor Ruge la emisiune? Totul a avut legătură cu decizia producătorilor de la Antena 1, a dezvăluit cântăreața la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Andreea Bălan a mărturisit că a fost o propunere ca ea să meargă cu Petrișor Ruge.

Totuși, aleasă ca parteneră pentru Andreea Bălan în America Express a fost Andreea Antonescu, pentru că producătorii au considerat că dinamica lor ar fi mai interesantă pentru cei de acasă.

Mai mult, s-a luat în considerare și faptul că cele două ar putea avea unele conflicte care ar putea crea audiență, așa că de aceea au ales-o pe Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a mărturisit că i-ar fi plăcut să meargă și cu Petrișor Ruge, colegul său de dans pe scenă, și chiar consideră că ar fi făcut o echipă foarte bună la America Express.

„S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că merg cu Andreea și ne certăm pe acolo și e mai interesant.

ADVERTISEMENT

Dar mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară.”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Ce relație există între Andreea Bălan și Petrișor Ruge

S-a speculat multă vreme că între Andreea Bălan și Petrișor Ruge există o relație de iubire, lucru infirmat de cei doi de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, dansatorul Andreei Bălan mărturisea pentru FANATIK că între ei nu există nimic mai mult decât o relație de prietenie.

„Răspunsul la întrebare este: NU, nu sunt într-o relație cu Andreea, și asta e. Suntem prieteni și colegi de atât de mult timp, colaborăm de atât de multă vreme… E un business aici.

„Că ne înțelegem foarte bine e una, dar nu… Că am văzut foarte multe comentarii care ne spun că și-ar dori să fim împreună”, a spus Petrișor Ruge pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT