Life

Andreea Bălan a dezvăluit secretul siluetei. Cum se menține în formă cântăreața

27.04.2021 | 10:44
Andreea Balan a dezvaluit secretul siluetei Cum se mentine in forma cantareata
Andreea Bălan a dezvăluit secretul siluetei. Cum se menține în formă cântăreața. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte. Renumita cântăreață le-a dezvăluit tuturor cum se menține în formă maximă, dar și care este stilul de viață după care se ghidează de ani buni. 

Frumoasa blondină se menține de o perioadă foarte lungă de timp la aceeași greutate. Vedeta are 49 de kilograme încă de la o vârstă foarte fragedă, reușind să rămână la aceeași formă fizică deși a trecut prin două sarcini până la vârsta de 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta se mândrește cu o siluetă de invidiat, dezvăluind că se menține în formă maximă datorită stilului său alimentar simplu și bine pus la punct. Andreea Bălan are numai două mese pe zi, însă nu renunță niciodată la un produs alimentar.

Andreea Bălan, totul despre silueta sa perfectă. Cum reușește cântăreața să aibă un trup de invidiat

Andreea Bălan a mărturisit că nu renunță niciodată la ceva dulce, desertul fiind nelipsit de la mesele sale. Jumătatea trupei Andre se bucură de fiecare dată de preparatele dulci, fără să se gândească vreo secundă că va lua în greutate mai mult decât vrea.

ADVERTISEMENT

„Mănânc doar de două ori pe zi, un singur fel. Mănânc desert după fiecare masă. Am 49 de kilograme. Ca de obicei!”, a mărturisit recent celebra cântăreață despre stilul ei de viață, într-o emisiune de la Antena 1.

Blondina se menține în formă maximă și mulțumită sportului. Vedeta recunoaște că face foarte mult dans, alături de dansatorii ei sau chiar acasă cu fetițele sale, lucru care o ajută să aibă un stil de viață cât se poate de echilibrat.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult decât atât, Andreea Bălan dezvăluia în urmă cu ceva vreme că au existat perioade în care își dorea să se îngrașe, însă nu reușea. Cântăreața se bucură de o genă foarte bună și un organism care o ajută să ardă foarte bine caloriile.

„Când dansez sunt fericită. Dansul mă menține în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în această perioadă să dansăm până la epuizare.

ADVERTISEMENT

Fac exerciții în grădină spre amuzamentul Ellei care mă imită”, mărturisea cântăreața la un moment dat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT