Life

Andreea Bălan a făcut show la Antena 1! Mihai Petre i-a dat replica: “Singura care s-a desincronizat”

Andreea Bălan, show la Antena 1, la Te cunosc de undeva, în noua ediție a emisiunii. Ce replică i-a dat Mihai Petre cântăreței.
21.05.2023 | 08:10
Andreea Balan a facut show la Antena 1 Mihai Petre ia dat replica Singura care sa desincronizat
Andreea Bălan a făcut show la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a făcut un adevărat show pe scena de la Antena 1, la Te cunosc de undeva. Mihai Petre a provocat-o pe vedetă să urce pe scenă, alături de concurenți, la finalul numărului.

Andrea Bălan, show la Antena 1, la Te cunosc de undeva! Ce i-a transmis Mihai Petre

În ediția din 20 mai a emisiunii Te cunosc de undeva, Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Nicki Minaj şi Bebe Rexha. Din numărul lor nu au lipsit mișcările de twerk.

ADVERTISEMENT

În primă fază, atunci când au aflat în ce personaje trebuie să se transforme, cei doi concurenți nici nu au știut ce reacție să aibă, dar s-au distrat foarte tare la repetiții, atunci când au învățat să facă twerk. În cele din urmă, munca lor a dat roade, iar transformarea a uimit pe toată lumea.

Încă de când au urcat pe scenă, colegii de la canapea, dar și jurații au fost surprinși să-i vadă pe cei doi cu această transformare. Pe parcursul interpretării, Anca Țurcașiu și Jean Gavril au fost aclamați de cei din platou, care au cântat și au dansat alături de ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a fost provocată de Mihai Petre să urce și ea pe scenă, la twerk, în sincron, alături de Jean Gavril. Jurata a acceptat provocarea, mai ales că și ceilalți concurenți și-au dorit să o vadă dansând.

“Stop! Stop! Andreea a fost singura care s-a desincronizat!”, a spus Mihai Petre despre momentul în care colega sa de la masa juriului a mers să danseze alături de cei doi concurenți.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, încântată de momentul celor doi concurenți. Ce le-a transmis

La finalul numărului, Andreea Bălan a apreciat numărul concurenților. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Jean Gavril, căruia i-a ieșit foarte bine dansul. Cât despre Anca Țurcașiu, artista i-a lăudat și aspectul fizic.

“Mi s-a părut un moment foarte tare și Jean, nu credeam că o să îți iasă așa de bine. Și travesti, și twerk-ul și atitudinea și cum ai stat tu în plie. Iar tu Anca, ești frumoasă, esți superbă, ești modelul meu în viață. Așa îmi doresc și eu să arat, ca tine!”, le-a spus jurata celor doi, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Mihai Petre a lăudat momentul Ancăi Țurcașiu și al lui Jean Gavril“Nu doar că a arătat credibil, ci a marcat foarte bine asumându-și gesturile. Cu mâinile, și pe timp, poziția brațelor, eleganța surprinzătoare, chiar înfricoșătoare. La un moment dat eram pe gânduri: îmi place sau nu? Da! Îmi place”, a spus coregraful.

În a opta ediție Te cunosc de undeva, concurenții au făcut show pe scenă. Adda și Radu Bucălae s-au transformat în The Weekend, în timp ce Codruța și Valentin Sanfira au imitat-o pe Lady Gaga.

ADVERTISEMENT