Andreea Bălan a fost operată din nou de urgență. S-a trezit într-o baltă de sânge după complicațiile suferite la naștere

Alexandra Chivu   
în HotNews
20/03/2019, 22:40
Andreea Bălan a fost operată din nou de urgență. S-a trezit într-o baltă de sânge după complicațiile suferite la naștere GALERIE FOTO
Andreea Bălan a fost operată din nou de urgență

Andreea Bălan a fost operată din nou de urgență, după ce a trecut prin cel mai greu episod din viața sa, în urma căruia și-ar fi putut lăsa fiicele fără mamă, un stop cardio-respirator. Potrivit spynews.ro, artista a mai trăit clipe de panică și după incidentul menționat mai sus.

Andreea Bălan a fost operată din nou de urgență

Interpreta s-a trezit în mijlocul nopții pe mâinile medicilor după ce s-a trezit într-o baltă de sânge. Aceasta a ajuns de ugență la spitalul Sanador, clinica unde a și născut, cu toate că nici nu au trecut două săptămâni de la celelalte intervenții. Ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că solista a postat o imagine, în care este alături de fiica sa cea mare, Ella, amândouă fiind prezente la spital.

Vă reamintim că Andreea a suferit un stop cardio- respirator în urma nașterii prin cezariană. „Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat. Poate nu mai eram dacă nu eram aici. Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o.

Andreea Bălan a fost operată din nou de urgență. S-a trezit într-o baltă de sânge după complicațiile suferite la naștere
Fotografia care a dat de înțeles că s-a întors în spital

”Eu am fost inconștientă vreo 20 de ore”

George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa. Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul Herghelegiu venit de acasă în cinci minute a venit şi mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas aşa… nu mi-am dat seama că a fost atât de grav.

Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. am doi copii sănătoşi. Important era ca fetiţa să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc şi cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-au spus că au vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte. Au stat cu lacrimi în ochi şi cu frică”, a spus Andreea Bălan.

Închide ×