ADVERTISEMENT
Life

Andreea Bălan a găsit dezastru în casă. Cine a fost vinovat de toată situația

Autor: Andreea Stanaringa | 13.11.2020 | 12:30
Andreea Bălan a găsit dezastru în casă. Cine a fost vinovat de toată situația
Andreea Bălan a găsit dezastru în casă. Cine a fost vinovat de toată situația. Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan a avut parte de o adevărată “surpriză” acasă. Cântăreața a găsit dezastru în casă, iar vinovata este fiica ei cea mică în vârstă de un an și opt luni, care a umblat de una singură prin lucrurile surorii sale. 

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan își iubește foarte mult cele două fetițe și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de ele. Vedeta se împarte între muzică, filmări și viața personală, însă reușește să le facă pe toate cu succes.

După ce a petrecut aproape o săptămână în spital din cauza unui abces abdominal care îi provoca dureri insuportabile, Andreea s-a întors acasă și se simte mai bine ca niciodată, mai ales că fetițele ei îi dau putere.

Andreea Bălan a găsit dezastru în casă. Cine a fost vinovat de toată situația

Andreea Bălan a avut un an cât se poate de greu și nu doar din cauza pandemiei de COVID-19, care a dat peste cap planurile mai multor vedete. Blondina a trecut prin clipe grele și fanii sunt uimiți că mai are atâta putere să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

La nici șase luni de la nunta cu George Burcea, cei doi au șocat lumea showbiz-ului românesc după ce au divorțat. După ce i-a oferit două fetițe minunate, cântăreața a pus capăt scurtei căsnicii și a preluat custodia celor mici.

Deși muncește foarte mult, Andreea Bălan se descurcă atât cu programul încărcat de la filmări sau de la studio, cât și cu fetițele ei. Nu este chiar singură, având două bone și pe mama ei care să o ajute.

Andreea Bălan a avut ieri un adevărat șoc atunci când a scăpat-o din ochi pe fiica cea mică, Clara, pentru câteva secunde. Vedeta a găsit-o pe cea mică umblând prin lucrurile mamei și surorii ei, pe care le-a împrăștiat prin toată camera.

ADVERTISEMENT

Artista nu s-a enervat, iar situația a amuzat-o teribil. Clara și-a pus mai multe brățări la mâini și a scos mai multe rochii din dulap, pe care le-a abandonat pe podea.

Fiica Andreei Bălan a făcut dezastru. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
Fiica Andreei Bălan a făcut dezastru. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Andreea Bălan, internată de urgență la spital

Andreea Bălan a trecut prin clipe de coșmar săptămâna trecută. După ce a fost chinuită de dureri în timpul nopții, blondina a fost dusă la spital și operată de urgență din cauza unui abces abdominal.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu și-a pierdut nicio clipă optimismul și i-a ținut pe fani la curent cu starea ei de sănătate. Medicii au fost în dubii dacă să facă sau nu operația, mai ales după ce artista a suferit un stop cardio-respirator la nașterea Clarei, în martie 2019, atunci când a suferit trei operații într-o perioadă scurtă.

Andreea Bălan se simte bine și a revenit la activitățile pe care le făcea înainte. După problemele de sănătate din trecut, aceasta vede viața cu alți ochi și a realizat că familia este cel mai important lucru din lume. Pentru ea, Ella și Clara sunt cele mai importante ființe și întotdeauna le pune pe primul loc.

ADVERTISEMENT

“Neața dragilor. Vreau să vă spun că sunt bine! M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal! 

Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație”, spunea cântăreața de pe patul de spital.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!