Life

Andreea Bălan a luat decizia radicală. Ce trebuie să facă George Burcea ca să își vadă fetițele

19.06.2020 | 19:59
Andreea Balan a luat decizia radicala Ce trebuie sa faca George Burcea ca sa isi vada fetitele
Andreea Bălan îi pune condiții fostului soț pentru a-și putea vizita fetițele. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu s-au despărțit în cele mai bune condiții, Andreea Bălan i-a transmis lui George Burcea că își poate vizita fetițele oricând dorește. Cu condiția să respecte o serie de reguli stricte pe care îndrăgita artistă le-a impus atât în contextul pandemiei de coronavirus, cât și din cauza comportamentului fostului soț.

Mai exact, pentru a putea să le vadă pe fetițe, actorul trebuie să se supună periodic nu doar testelor COVID-19, ci și celor antidrog. Nu de alta, dar a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise și riscă să se aleagă cu dosar penal.

ADVERTISEMENT

Având în vedere această situație, blondina își dorește să se asigure că acțiunile bărbatului nu le va pune în pericol pe micuțe. Dacă va accepta condițiile, există șanse ca foștii soți să cadă de acord asupra unei custodii comune.

Andreea Bălan i-a pus condiții clare lui George Burcea

George a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar că Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrog o dată la trei luni.

ADVERTISEMENT

Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol. Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuie duse la mare, trebuie să se bucure de vară.

Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Artista își caută iubit după despărțirea de George Burcea: „Sunt tânără”

Chiar dacă viața amoroasă nu i-a adus până acum fericirea la care spera, Andreea Bălan este pregătită pentru un nou început. Își dorește din tot sufletul să iubească și să întâlnească persoana potrivită. Nu de alta, dar au trecut deja cinci luni de la despărțirea de George Burcea.

Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine”, a dezvăluit îndrăgita artistă într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT