News

Andreea Bălan a luat foc! Cântăreața a spus lucrurilor pe nume și a anunțat că nu se mai operează

31.03.2019 | 15:05
Andreea Balan a luat foc Cantareata a spus lucrurilor pe nume si a anuntat ca nu se mai opereaza

Andreea Bălan a reacționat informațiilor din presă, astfel că a venit să clarifice zvonurile care continuă să apară pe prima pagină. Potrivit unora dintre ele, ar urma să se opereze pentru a patra oară. La începutul lunii martie, vedeta a adus-o pe lume pe fetița ei cea mică. Diverse complicații au apărut în urma intervenției de cezariană, complicații pentru care încă se recuperează. Solista a fost recent externată și pare că se simtă mult mai bine.

Andreea Bălan a răspuns zvonurilor despre a patra operație

Andreea Bălan s-a săturat să audă fel și fel de informații eronate în presă, astfel că a venit să dezmintă zvonurile potrivit cărora ar urma să se opereze pentru a patra oară. „La noi există efectul de turmă, atât în presă, cât și între cei care comentează în mediul online. Dacă un site/ziar scrie o prostie, o preiau încă 5 fără să verifice. Dacă un om aberează la o poză, încă 20, fără să gândească, perpetuează acea prostie.

Când m-am apucat de vlogging, unul din motive a fost ca publicul (fanii) să afle informațiile direct de la mine și mi-am asumat ca 85 % din viață mea să fie pe vlog, indiferent de situație (spital, dureri, emoții, copii, familie), așa că întrebările „De ce te filmezi în situația x”, pentru mine sunt complet aberante – Asta fac vloggeri din toată lumea”, a clarificat Andreea Bălan situația.

Andreea Bălan nu se mai operează!
Andreea Bălan nu se mai operează!

Andreea Bălan: “NU mă operez a 4-a oară, e o aberație”

 “-NU am „burta lipită”, am 54 de kg de la 60 și nici nu înțeleg ce înseamnă „burta lipită”???‍♀️ -Nu există „surse din anturajul cântăreței”, ci doar ziariști care inventează.  Mâine merg să îmi scot firele și vă voi ține la curent cu evoluția mea. Dacă aveți nelămuriri, îmi puneți întrebări și eu vă răspund, aici, pe instagram sau pe youtube. Nu aș fi făcut postarea aceasta, dar am primit foarte multe mesaje despre „a 4-a operație” care nu există?”