Life

Andreea Bălan a rupt tăcerea. Ce se întâmplă când George Burcea intră la ea în casă: „Vrea, nu vrea”

27.05.2020 | 11:31
Andreea Balan a rupt tacerea Ce se intampla cand George Burcea intra la ea in casa Vrea nu vrea
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și George Burcea sunt ca șoarecele și pisica. Deși s-au despărțit deja de câteva luni, cei doi sunt nevoiți să se vadă pentru că au două fete minunate împreună.

Andreea Bălan, vizitată o dată pe săptămână de George Burcea

De altfel, George o vizitează des pe Andreea și nu pentru că i-ar fi dor de fosta soție, ci pentru a petrece timp alături de fetițele sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit de câte ori își vede George fetițele și cum procedează pentru ca întâlnirile să nu fie umbrite de tensiunea care există între ei.

„Vine o dată pe săptămână. E musai să vină. Mai ales că încep filmările la Te cunosc de undeva! (…) Voi începe aceste filmări. Un nou sezon, așa că trebuie să vină să suplinească. Vrea nu vrea, vine!”, a mărturisit artista la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Melodia Andreei, o dedicație clară?

Așadar, atunci când George intră în casa ei, toate neînțelegerile sunt lăsate la o parte, iar protagonistele sunt cele două fetițe, căci amândouă au nevoie de mamă, dar și de tată.

Din spusele cântăreței, se pare că George va fi tot mai prezent în casa sa dat fiind faptul că blondina va începe filmările pentru show-ul Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Apropiații cântăreței au declarat pentru wowbiz.ro că, deși amândoi încearcă să se poarte cât mai frumos în fața copilelor, Andreea nu l-a iertat nici acum pe George, iar ultima ei piesă este o dedicație în sine.

„Acum poate să spună lucrurile prin care a trecut, acesta a fost și motivul pentru care a lansat o nouă piesă, în acest gen, și a filmat un asemenea videoclip. A putut spune lucrurilor pe nume”, a declarat cineva care o cunoaște bine pe jurata de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

„Ea a avut un vis, acela de a avea o familie și acel vis s-a destrămat. Despre asta este piesa, nu că mai suferă după George Burcea. În piesa asta, Andreea Bălan regretă visul care i-a fost destrămat, cel de a avea o familie, nu despre bărbatul în sine”, a mai spus persoana respectivă pentru wowbiz.ro.

 

ADVERTISEMENT