Life

Andreea Bălan a slăbit foarte mult după ultima problemă de sănătate. Fanilor nu le-a venit să creadă că e ea

10.11.2020 | 11:20
Andreea Balan a slabit foarte mult dupa ultima problema de sanatate Fanilor nu lea venit sa creada ca e ea
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a avut grave probleme de sănătate săptămâna trecută și a fost spitalizată timp de șase zile. Artista a slăbit foarte mult și fanii au rămas șocați atunci când au văzut cât de schimbată este. 

Andreea Bălan a ieșit din spital și se află acasă, alături de fetițele ei. Starea ei de sănătate este bună acum, însă operația suferită a lăsat semne vizibile pe corpul ei, mai exact kilogramele pierdute.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a postat recent un clip video în care dansează alături de cele mici, semn că se simte mult mai bine, chiar dacă a pierdut din greutate.

Andreea Bălan a slăbit foarte mult după ultima problemă de sănătate

Andreea Bălan a trecut prin clipe de coșmar săptămâna trecută din cauza unui abces abdominal. Artista a fost dusă de urgență la o clinică privată, unde a fost operată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a petrecut șase zile pe patul de spital, unde nu i-a fost permis să primească vizitatori din cauza măsurilor impuse de pandemia de COVID-19. După ce a fost externată, frumoasa blondină s-a bucurat alături de fetițele ei.

Seara trecută, Andreea Bălan a postat un videoclip pe contul de Instagram în care dansează alături de fete, ca și cum nu ar fi avut probleme de sănătate. Se poate observa că acum este într-o formă maximă și în afara oricărui pericol, însă a slăbit foarte mult.

ADVERTISEMENT

Kilogramele pierdute au fost destul de vizibile, mai ales că artista a purtat pantaloni scurți și tricou în videoclipul respectiv. “Ella mă învață să dansez”, a scris Andreea în dreptul filmării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ella mă învață să dansez 👧🏼👧🏼

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Fanii s-au bucurat că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit, însă au existat și comentarii în care au criticat-o din cauza faptului că dansează, deși este proaspăt operată.

ADVERTISEMENT

“Deci cred că m-am uitat cel puțin de 20 de ori.  Doamne nu pot să cred, cât de multă energie poate încăpea într-un om”, “Asta ca ai ieșit din spital! Îmi dau seama ca ai stat ca pe ace”, “Multă sănătate ca de asta avem nevoie, restul vine de la sine”,

“Ești o zvăpăiata. doar ce te ai operat și deja dansezi. de ce nu te menajezi puțin? e vorba de sănătatea ta, frumoaso. pupici”, “Ce frumos dar ar trebui să te menajezi nu crezi?”, sunt câteva dintre comentarii.

Jurata de la “Te Cunosc de Undeva” a ajuns la spital din cauza unor dureri abdominale care nu au lăsat-o să doarmă toată noaptea. Medicii au descoperit că artista suferea de un abces abdominal și au operat-o de urgență cu laserul.

Familia și fanii Andreei au fost îngrijorați din cauza celor întâmplate, însă acum starea ei este una bună și este pregătită să se întoarcă la activitățile de zi cu zi.

Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan are probleme serioase de sănătate. Cântăreața a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană în 2019, în urma căruia a suferit trei operații.

Anul acesta a fost unul greu pentru ea, după ce a divorțat de George Burcea după aproape jumătate de an de la căsătorie.

ADVERTISEMENT