Life

Andreea Bălan a spus adevărul despre perioada Andre: „Abia acum fac ce îmi place”

Andreea Bălan a spus adevărul despre perioada de glorie a adolescenței sale, când făcea parte din trupa Andre. Ce nu conștientiza?
29.06.2024 | 11:32
Andreea Balan a spus adevarul despre perioada Andre Abia acum fac ce imi place
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format trupa Andre, în adolescență. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a trecut testul timpului după destrămarea trupei Andre, reușind să se mențină în atenția publicului de-a lungul anilor. Despre perioada în care a devenit cunoscută în toată țara, Andreea are acum o altă părere.

Andreea Bălan nu duce dorul perioadei Andre

Vedetei nu îi este dor deloc de epoca Andre și susține că abia acum face cu adevărat ce îi place. Când a avut un succes colosal alături de fosta ei colegă, Andreea Antonescu, Bălanca nu își dădea seama ce i se întâmplă. În timp avea să conștientizeze prețul cu care a venit faima.

ADVERTISEMENT

„Alergam de la o discotecă la alta, de la un stadion la altul. Știți și voi. Ce să fac. Nu (nr. nu îi e dor de perioada Andre).

Eram un copil care nu conștientiza și nu mă bucuram de ce aveam, că eu voiam altceva. Abia acum fac ceea ce îmi place și mă bucur de ceea ce am”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceleiași emisiuni, Andreea Bălan a povestit și ce lecții i-a dat viața, trecând prin vrute și nevrute, păstrând, însă, cele mai frumoase amintiri.

„Eu am știut să cer ajutorul și oamenii m-au ajutat”

Bălan a spus că atunci când i-a fost extrem de greu, când s-a lovit de dificultăți, a avut curajul să ceară ajutorul de la alții.

ADVERTISEMENT

Andreea îi încurajează pe oamenii care trec printr-o pasă mai proastă să nu se ascundă, să spună ce au pe suflet, căci nu se știe niciodată de unde vine salvarea.

„Suntem aici pe acest pământ să învățăm că anumite lecții pe care ni le alegem de sus înainte să venim. Este foarte important să ceri ajutor, pentru că noi nu suntem aici singuri. Avem prieteni, avem familie, avem acces la informație.

ADVERTISEMENT

Eu am știut să cer ajutorul și oamenii m-au ajutat, fie că au fost prietenii mei, fie că a fost un terapeut, fie că a fost mama mea tot timpul lângă mine. Până și fetițele mele mă ajută, mi-au dat niște lecții uneori”, a adăugat Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT