Life

Andreea Bălan a tranșat problema pentru totdeauna. Anunțul făcut după ce presa a scris că s-a împăcat cu George

20.05.2020 | 14:37
Andreea Balan a transat problema pentru totdeauna Anuntul facut dupa ce presa a scris ca sa impacat cu George
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a publicat un nou clip pe contul personal de Youtube în care a vorbit despre cum arată viața ei după despărțirea de George Burcea. A intrat și în detalii mai intime, după cum puteți vedea în videoclipul de la finalul articolului.

Andreea Bălan nu îl mai vrea pe George Burcea nici în ruptul capului

Cântăreața, membră a trupei Andre, a vrut să lămurească zvonurile apărute de aproape o săptămână potrivit cărora i-ar fi acordat o șansă nouă lui George Burcea.

ADVERTISEMENT

Nici pomeneală! Vedeta este mai decisă ca niciodată să meargă mai departe singură și îi este foarte bine așa. Cele patru luni scurse de la separarea de actorul George Burcea au făcut-o să vadă viața cu alți ochi.

„Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe… Uun copil la trei ani nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează… ”, a mărturisit Andreea pe vlog.

ADVERTISEMENT

„Nu caut un nou iubit”

„De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati. Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time”, a continuat cântăreața.

Blondina a spus că împăcarea nu mai este posibilă între cei doi și că acum trebuie să se concentreze strict pe creșterea fetițelor pentru ca acestea să nu simtă lipsa tatălui. Vedeta a spus că fiecare trebuie să își îndeplinească rolul de părinte cât mai bine, chiar dacă nu mai sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Cât despre viața ei sentimentală, preferă să fie singură: „Nu caut un nou iubit și nu trebuie să căutăm un nou iubit. Nu trebuie să căutăm, ci trebuie să vindecăm întâi, dacă avem de vindecat anumite probleme sau suferințe.

Nu trebuie să ne punem piedici și să credem că dacă am avut un eșec în dragoste, sau două, sau trei, nu înseamnă că nu vom reuși în dragoste, că nu vom iubi din nou sau nu o să mai fim iubite.”

ADVERTISEMENT