Life

Andreea Bălan, adepta operațiilor estetice? Are sau nu jumătatea trupei Andre intervenții chirurgicale

12.02.2021 | 08:43
Andreea Balan adepta operatiilor estetice Are sau nu jumatatea trupei Andre interventii chirurgicale
Andreea Bălan, adepta operațiilor estetice? Are sau nu jumătatea trupei Andre intervenții chirurgicale. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan vorbește deschis despre viața personală, mai puțin despre schimbările petrecute în cabinetele medicilor esteticieni. Frumoasa blondină preferă să fie discretă legat de operații estetice, deși fanii insistă să afle dacă are sau nu. 

Cântăreața a evitat tot timpul să spună dacă este adepta intervențiilor chirurgicale, însă schimbările pot fi observate cu ochiul liber. Jumătatea trupei Andre a fost mereu complexată de faptul că amica și colega sa de scenă, Andreea Antonescu este mult mai dezvoltată.

ADVERTISEMENT

Artista a pus întotdeauna transformările pe baza schimbărilor hormonale suferite de orice femeie, negând vehement că a trecut pragul cabinetelor estetice. Andreea Bălan continuă să fie discretă legat de intervențiile chirurgicale suferite și nu vrea să spună nimic.

Andreea Bălan, adevărul despre operații estetice. Câte are artista

„Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu mai sunt fetița din André, cu codițe și fundițe, a crescut și s-a transformat într-o femeie care folosește anticoncepționale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept”, spunea Andreea Bălan în urmă cu mai bine de 7 ani pentru click.ro.

Într-adevăr anii au trecut și schimbările au ieșit la iveală tot mai mult, în special în zona bustului și a nasului, care pare mult mai subțire decât în perioada în care era o adolescentă. De asemenea, o altă modificare ar putea fi la nivelul pomeților.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a remodelat brațele printr-un mic lifting în zona axilei și a lucrat la conturul feselor. În plus, blondina ar fi trecut pragul unei cabinet stomatologic unde a avut parte de o schimbare majoră la dantură.

Andreea Bălan s-a dat de gol cu o singură intervenție chirurgicală, recent, în cadrul unei vlog alături de cântăreața Amna. Blondina a recunoscut în timpul jocului „Am / N-am” că are o intervenție la nas, deși inițial s-a eschivat.

ADVERTISEMENT

„Și acum ce vrei să faci? Era deviație de sept nu?”, a întrebat-o Amna pe fosta soție a lui George Burcea.

„Da! Așa zic toate”, a răspuns Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT