Life

Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Tiberiu Argint. De ce nu locuiesc împreună

02.02.2021 | 09:55
Andreea Balan adevarul despre relatia cu Tiberiu Argint De ce nu locuiesc impreuna
Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Tiberiu Argint. De ce nu locuiesc împreună. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an de zile, însă frumoasa blondină evită să locuiască împreună sub același acoperiș, chiar dacă este în culmea fericirii alături de noul iubit. 

Jumătatea trupei Andre a reușit să iasă din zona de confort de când se iubește cu fratele prezentatoarei de la TVR, Sonia Argint, dar asta nu înseamnă că este pregătită să locuiască în aceeași casă cu cel care a făcut-o să trăiască după separarea de George Burcea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața prețuiește fiecare clipă petrecută alături de partenerul ei de viață, dovadă că încearcă mereu lucruri inedite, inclusiv legat de ședințele foto pe care le realizează. Andreea Bălan este mai nonconformistă ca niciodată de când simte fluturi în stomac.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, fericiți, dar separat. De ce nu stau în aceeași casă

Andreea Bălan și-a schimbat radical viziunea în ceea ce privește viața de cuplu, motiv pentru care nu dorește să se mute împreună cu Tiberiu Argint. Frumoasa blondină așteaptă să se finalizeze divorțul de actorul George Burcea pentru a decide ce vrea să facă mai departe.

ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” nu se grăbește să locuiască împreună cu cel care a făcut-o să zâmbească din nou, în ciuda faptului că iubitul ei își dorește acest lucru foarte mult. Vedeta nu vrea să audă despre asta până când nu încheie definitiv capitolul cu fostul soț.

„Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, a declarat o persoană apropiată cuplului pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Artista se simte minunat în compania lui Tiberiu Argint, mărturisind recent că este liniștită după ce în ultimele luni s-a „războit” cu fostul concurent de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” pentru custodia celor două fete pe care le au împreună.

Cântăreața este sprijinită și susținută de actualul partener de viață, alături de care petrece foarte mult timp. Cei doi merg frecvent în vacanțe, atât în țară, cât și în străinătate, unde Andreea Bălan se simte în propriul element și mai fericită ca oricând.

ADVERTISEMENT

La rândul său George Burcea și-a găsit fericirea în brațele prezentatoarei Viviana Sposub, povestea lor de dragoste începând în timpul filmărilor pentru reality show-ul de la Pro TV, „Ferma. Orășeni vs Săteni”.

ADVERTISEMENT