Life

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în costume de baie incendiare, pe litoral. Care dintre cele două Andre arată mai bine?

05.07.2020 | 13:26
Andreea Balan si Andreea Antonescu in costume de baie incendiare pe litoral Care dintre cele doua Andre arata mai bine
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se distrează pe cinste cu prietenii pe litoral. Cele două Andre au uitat de eșecurile pe plan sentimental și s-au dus să profite de vremea frumoasă pentru o bălăceală în mare.

Ele au tras un chef de pomină pe plajă și cu Chef Scărlătescu, alături de care s-au pozat fericite.

ADVERTISEMENT

Cum se aflau la mare, la soare, cântărețele s-au fotografiat și în costume de baie și au urcat imaginile pe internet.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, pe litoral! Care dintre cele două Andre arată mai bine?

Andreea Bălan și andreea Antonescu au petrecut câteva zile de vis la mare. Chef Cătălin Scărlătescu este prieten cu majoritatea vedetelor din România, iar aici le includem și pe cele două Andre, care nu puteau să stea acasă de îndată ce s-a dat drumul la distracție pe litoral.

ADVERTISEMENT

Fără să mai țină cont de restricții, cele două artiste și-au făcut bagajele și au dat iama pe plajă, unde s-au pozat, au cântat și au chefuit până în zorii zilei.

 

View this post on Instagram

 

Lasa-ma “pa pa” la mare,,,,

A post shared by Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu) on

Și pentru că sunt proaspăt despărțite de foștii soți, Andrea Bălan și Andreea Antonescu nu mai au cui să ceară voie să plece la mare, așa că melodia ”Lasă-mă, papa, la mare”, în acest context, poate fi fredonată doar pentru distracție, cum chef Scărlătescu le sugerează fanilor la fotografia cu cele două Andre.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru că sunt împătimite ale sportului și au grijă să arate bine, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au pozat în costume de baie menite să le pună în evidență calitățile fizice.

 

View this post on Instagram

 

life si cool at the pool ??✨?

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Vă lăsăm, însă, pe voi să decideți care dintre cele două Andre arată mai bine la plajă. Fetele s-au fotografiat la hotel, la piscină, dar și în largul mării. Andreea Antonescu a optat pentru un costum de baie alb, iar jumătatea ei blondă a ales un costum de baie roșu ca focul, poate ca să-i surâdă norocul în dragoste 😀

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

I need vitamin sea! #AndreeaAntonescu #artist #singer #musician #music #love #positivevibes #wish #life #goodvibes #wisdom #weekend #weekendvibes #friday #happy #photography #photooftheday #picoftheday #fun #relax #summer #sea #sun #sky #blue #water #waves

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu) on

Cele două Andre, în proces de divorț

Deși se află pe piața muzicală de mai bine de 20 de ani, cele două artiste nu au prea avut noroc în dragoste. Andreea Bălan a avut o relație de 8 ani cu Keo, de care s-a despărțit după ce a înșelat-o cu Missy, iar acum e în divorț cu George Burcea, tatăl celor două fiice ale sale.

Andreea Antonescu este și ea în divorț cu tatăl fiicei sale, Traian Spak, care trăiește în America. ” În momentul acesta, atât eu, cât şi Traian suntem două persoane libere. Nu mai suntem implicaţi într-o relaţie, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relaţie de prietenie şi procedura birocratică. Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situaţia pe toate părţile. Divorţul nu s-a pronunţat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp. Suntem două persoane libere, care vor avea însă o relaţie pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ţine în vreun fel legaţi unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui.“, a declarat, la un moment dat, Andreea Antonescu, pentru viva.ro.

Nici relația cu Ștefan Mihalache, un tânăr afacerist, nu s-a terminat bine, între ei fiind mai multe scandaluri decât împăcări. În prezent, ea este singură și își caută jumătatea.

ADVERTISEMENT