Life

Andreea Bălan, apariție controversată în emisiunea Te Cunosc de Undeva. A îmbrăcat cea mai decupată rochie

14.03.2021 | 15:54
Andreea Balan aparitie controversata in emisiunea Te Cunosc de Undeva A imbracat cea mai decupata rochie
Cântăreața Andreea Bălan le-a oferit o mare surpriză celor din public (sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a marcat o nouă apariție superbă, iar jurata a reușit să întoarcă toate privirile când se afla și în culisele emisiunii Te Cunosc de Undeva. Blondina nu a stat deloc pe gânduri și a împărtășit și cu urmăritorii ei din mediul virtual câteva fotografii demne de pus în ramă.

Apariția fostei soții a lui George Burcea i-a făcut pe mulți dintre fanii săi să suspine, pozele publicate recent fiind total pe placul publicului. Însă, pe lângă mesajele de felicitare, au fost și cele în care publicul a criticat-o pentru faptul că este mult prea “decupată”.

ADVERTISEMENT

De curând, artista a celebrat și nașterea mezinei familiei sale, ea împlinind vârsta de 2 anișori, la începutul primăverii. Momentul în care aceasta a adus-o pe lume pe a doua fetiță a ei a venit la pachet cu o sperietură înfiorătoare, vedeta de 36 de ani fiind la un pas de moarte.

Andreea Bălan, apariție într-o rochie foarte decupată la Te Cunosc de Undeva

Andreea Bălan i-a uimit pe cei care o apreciază și o urmăresc în mediul online, fiind vorba de o serie de poze pe care le-a făcut publice pe contul ei oficial de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta lui George Burcea a avut o apariție publică impecabilă, atunci când a îmbrăcat o rochie într-o nuanță de albastru regal. Articolul vestimentar a fost însă unul ceva mai decupat, un detaliu remarcat și de fanii show-ului de pe Antena 1.

Rochia albastră cu umeri bufanți a Andreei Bălan a fost completată de către vedetă cu un accesoriu pe măsură, fiind vorba despre o coroniță prinsă în păr, într-o nuanță de albastru ce s-a asortat cu restul ținutei sale.

ADVERTISEMENT
Andreea Bălan, apariție controversată în emisiunea Te Cunosc de Undeva. A îmbrăcat cea mai decupată rochie
Andreea Bălan, apariție de zile mari în cea mai decupată rochie (sursă foto: Instagram)

Rochia foarte mulată purtată de solista trupei Andre i-a pus acesteia formele demne de invidiat în valoare. Transformarea de acest gen, din ediția de gală de la Te Cunosc de Undeva nu a fost singura de acest fel la care Andreea Bălan a apelat.

De-a lungul timpului, blondina s-a mai făcut remarcată în ținute de vis, pe care orice femeie și-ar dori să le dețină în garderoba sa.

ADVERTISEMENT

“Ești foarte frumoasă Andreea! Te iubesc mult de tot! Să îți dea Dumnezeu multă sănătate! Să îți trăiască fetițele!”,”Superbă, atât pot spune, succes în tot ce îți propui! Sincer ai renăscut, crede-mă” sau “Cea mai frumoasă și deosebită! O ținută și un look impecabil, ca de altfel mereu ești superbă”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de blondină din partea fanilor ei, pe Instagram.

ADVERTISEMENT