Life

Andreea Bălan – câștiguri uriașe, Andreea Antonescu – pierderi serioase! Câți bani au declarat înainte de America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt două dintre vedetele de la America Express, artistele fiind însă în situații diferite când vine vorba de banii pe care îi câștigă.
07.06.2022 | 18:01
Andreea Balan  castiguri uriase Andreea Antonescu  pierderi serioase Cati bani au declarat inainte de America Express
Andreea Antonescu și Andreea Bălan au plecat împreună la America Express. Cele două au declarat, oficial, banii pe care i-au câștigat înainte de emisiune / Fotomotnaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut grijă ca, înainte de a pleca la America Express, să depună, conform legii, bilanțul financiar al firmelor pe care le dețin sau administrează. Iar FANATIK a constatat că situația celor două vedete este complet diferită în ceea ce privește partea financiară a vieții lor.

Câți bani fac, oficial, Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au mai multe companii pe care le dețin și le administrează. Separat, Andreea Bălan are două firme, Andreea Antonescu la fel, iar împreună dețin o a treia. Iar cum înainte de America Express, așa cum prevede legea, au ajuns la termenul de declarare oficială a rezultatelor financiare, cele două au avut grijă să se ocupe și de acest amănunt administrativ.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor oficiale depuse la Fisc și consultate de FANATIK, cele două artiste sunt în situații cât se poate de diferite. Mai exact, Andreea Bălan a reușit un an financiar de excepție, 2021 aducându-i profituri serioase, iar Andreea Antonescu pare să o ducă greu, raportând pierderi însemnate.

De altfel, firma pe care o dețin, la comun, Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu a mers strălucit. Astfel, compania Andre Music Show a înregistrat, în al treilea an de activitate, o cifră de afaceri de peste 44.000 de lei, semn că artistele nu au avut, împreună, prea mare căutare.

ADVERTISEMENT

În plus, profitul obținut a fost unul… negativ. Cele două cântărețe, au pierdut, pe firmă în jur de 3.000 de lei. E adevărat, mai puțin ca în anul fiscal 2020, atunci când au pierdut aproape 8.000 de lei după ce, în 2019, obținuseră un profit de 3.800 de lei. Adică în jur de 800 de euro…

Andreea Bălan a făcut profituri colosale în 2021

Înainte de a pleca la America Express, Andreea Bălan, una dintre cele mai organizate vedete de la noi când vine vorba de chestiuni administrative – dar și în spectacolele pe care le susține –, a avut grijă să depună bilanțul financiar pentru firmele pe care le deține.

ADVERTISEMENT

Conform datelor consultate de FANATIK, vedeta deține două firme: Andreea Bălan SRL și Ella Maya Music, cele două firme înregistrând cifre contabile mai bune cu minimum 30 % față de anul anterior, semn că artista s-a descurcat admirabil în 2021.

Cifra de afaceri a primei firme a vedetei de la Antena 1 a fost de aproape 950.000 de lei (circa 190.000 de euro), iar cea de-a doua a reușit să depășească 200.000 de lei, adică aproximativ 40.000 de euro, totalul obținut fiind, în 2021, cu vreo 30.000 de euro mai mult decât în anul anterior.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de profituri, Andreea Bălan are toate motivele să zâmbească. Nu de altceva, dar prima firmă a obținut aproximativ 300.000 de lei (60.000 de euro), iar cea de-a doua, peste 115.000 de lei, adică peste 23.000 de euro.

Andreea Antonescu, pierderi grele înainte de America Express

Dacă Andreea Bălan a fost norocoasă și a obținut profituri frumoase în anul 2021, Andreea Antonescu nu se poate lăuda cu același lucru. Înainte de America Express, și ea și-a depus bilanțul contabil, iar datele consultate de FANATIK indică că nu stă prea bine la capitolul finanțe.

Din datele oficiale, Andreea Antonescu deține firmele Deea.R Music și Deea.R Promotion, ambele înregistrând profituri negative în 2021. Prima, deși a avut o cifră de afaceri în creștere cu 10% și a obținut la acest capitol aproape 90.000 de lei, a raportat pierderi serioase: peste 32.000 de lei, adică peste 6.000 de euro.

Cea de-a doua companie a Andreei Antonescu nu a raportat cifră de afaceri, în schimb a raportat o pierdere minimă: undeva la 1.000 de lei, o sumă care nu îi poate da bătăi de cap cântăreței.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la America Express împreună

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au plecat împreună la America Express, cele două artiste renunțând, pentru show, la a petrece în jur de două luni alături de fiicele pe care le au.

”Dragilor, cu emoție vă spun că voi pleca împreuna cu prietena mea si colega mea de scena @andreeaantonescu în @asiaexpressromania. Va fi cu siguranță o experiență unică, specială, care ne va uni și mai mult ca prietene și mă va ajuta să evoluez uman și spiritual”, a anunțat Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram, după ce a accceptat provocarea Ameroca Express.

Andreea Antonescu, tot pe contul ei de socializare, a intervenit și a făcut, la rândul ei, precizări despre show. ”Am crescut și am trecut prin multe împreună. Aceasta experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult, atât ca prietene cât și ca trupă”, spunea Andreea Antonescu despre emisiunea America Express, în care luptă alături de Andreea Bălan pentru premiul cel mare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT