Life

Andreea Bălan, criticată aspru după ce s-a spus că arată ca Viviana Sposub: “Chiar nu te recunosc”

29.10.2020 | 16:07
Andreea Balan criticata aspru dupa ce sa spus ca arata ca Viviana Sposub Chiar nu te recunosc
Andreea Bălan a primit foarte multe replici negative, fiind comparată cu Viviana Sposub
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a fost aspru criticată pentru ultimele sale apariții. Solista din trupa Andre a fost comparată chiar cu noua iubită a fostului ei soț. Fanii acesteia i-au transmis că este de nerecunoscut în noile fotografii pe care le-a făcut publice în mediul online.

Cântăreața nu a fost deloc pe placul urmăritorilor săi din spațiul virtual, acolo unde a postat câteva poze cu ea pe platoul de filmare de la Te Cunosc de Undeva. Nu este pentru prima dată când blondina alege să distribuie astfel de imagini, însă de această dată a primit replici acide din partea publicului.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a apelat la un stil ce le-a adus tuturor aminte de aparițiile Vivianei Sposub. Concurenta de la Fermă formează de ceva vreme un cuplu cu George Burcea, fostul soț al cântăreței. Totodată, cei doi s-au văzut nevoiți recent să se izoleze în același domiciliu, odată cu diagnosticul de coronavirus.

Andreea Bălan a fost criticată de fani și comparată cu Viviana Sposub, noua iubită a lui George Burcea

Transformările Andreei Bălan nu sunt chiar întotdeauna pe placul fanilor ei. Acest detaliu a fost cât se poate de evident, odată cu un val de critici pe care artista l-a primit din partea internauților.

ADVERTISEMENT

A fost vorba de câteva poze pe care solista le-a postat pe Instagram și în care a încercat și un mod nou de-a se machia. Nici ținuta ei vestimentară nu a fost privită cu ochi buni de către cei care i-au lăsat replici usturătoare. Înainte de toate acestea, a fost comparată și cu noua iubită a lui George Burcea. Se pare că relația actorului cu Viviana Sposub este și acum adesea criticată.

Au existat fani care i-au transmis Andreei Bălan că ar trebui să concureze și ea la Te Cunosc de Undeva, pentru că e mult prea schimbată.

ADVERTISEMENT

Un alt detaliu remarcat de majoritatea fanilor a fost cel că artista de 36 de ani și-a făcut o intervenție la nivelul buzelor, avându-le acum cu mult mai pronunțate și mai mari. Nu este singura operație pe care ar fi efectuat-o, aceasta mai având și o rinoplastie, dar și o operație de mărire a bustului.

„Ai schimbat ceva la tine!”, „Nici măcar nu seamănă cu Andreea!”, „Ești leit Viviana!”, „Ești de nerecunoscut!”, „Da chiar, cu poza asta poți să concurezi la ‘Te cunosc de undeva’. Asemănare cu Bianca Drăgușanu!” 

ADVERTISEMENT
Andreea Bălan, criticată aspru după ce s-a spus că arată ca Viviana Sposub Chiar nu te recunosc
Noul stil al Andreei Bălan i-a adus foarte multe comentarii răutăcioase acesteia pe Instagram

„Dragă Andreea îmi pare rău dar nu semeni de loc cu persoana ta și la piept oasele par prea mari. Chiar nu te recunosc! Prea mult machiaj. Mai simplu ești foarte adevărată, e părerea mea eu te prețuiesc dar așa nu!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul noilor poze postate de Andreea Bălan, pe Instagram.

ADVERTISEMENT