Andreea Bălan, datoare lui Keo cu 150.000 de euro!

A trecut doar jumatate de an din 2014, iar in viata Andreei Balan s-au produs multe modificari. Pe plan profesional, blonda a avut numai de castigat pentru ca a semnat cateva contracte “grase”,...
21.07.2014 | 08:27
Andreea Balan datoare lui Keo cu 150000 de euro

A trecut doar jumatate de an din 2014, iar in viata Andreei Balan s-au produs multe modificari. Pe plan profesional, blonda a avut numai de castigat pentru ca a semnat cateva contracte “grase”, insa, in viata personala, cantareata a pierdut o relatie de iubire de 9 ani.

andreeabalansikeo4

Andreea si Keo s-au despartit dupa ce blonda a aflat ca iubitul ei o insela de un an cu solista Misty. Cantareata nu a stat prea mult pe ganduri si, desi a suferit, a pus punct relatiei cu Keo si a impartit vila in care se mutase impreuna la inceputul acestui an. Balanca a tras un zid prin mijlocul casei ca sa nu ma idea ochii cu fostul iubit. La scurt timp, solista si-a gasit fericirea si linistea in bratele americanului Michael pe care l-a cunoscut la New York prin intermediul verisoarei ei, Ligia.

A fost dragoste la prima vedere! Mai apoi, Andreea si iubitul si-au dat intalnire la Amsterdam, dupa care l-a adus cu ea in Romania. L-a plimbat la concerte, i-a aratat litoralul romanesc, o parte din tara, si au locuit in vila construita de Andreea in care aceasta locuia cu fostul iubit Keo.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Keo si Andreea au ajuns la o intelegere: el isi muta catrafusele si ii lasa ei casa si terenul, iar ea ii plateste diferenta de bani.

“Andreea a semnat un contract cu Keo, la notar, prin care se oblige sa-i achite o suma de bani ca sa-i ramana ei casa si terenul. Casa oricum este construita din banii Andreei, iar terenul fusese al lui Keo. Ca sa nu fie nevoiti sa stea amandoi sub acelasi acoperis si despartiti de un zid, au ajuns la o intelegere. Ea ii va plati lui o diferente de bani. Este vorba despre aproximativ 150.000 de euro. Keo nu mai locuieste in vila cu Andreea, el s-a mutat, mai are de luat cateva lucruri si gata. Andreea probabil va sparte zidul pe care l-a ridicat acum cateva luni si va lasa casa asa cum era gandita de la bun inceput. Ea si americanul locuiesc in acea vila”, ne-au declarat surse din anturajul blondei.

SURSA: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!