Life

Andreea Bălan, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu jurata Te cunosc de undeva

03.11.2020 | 18:21
Andreea Balan de urgenta la spital Ce se intampla cu jurata Te cunosc de undeva
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Se pare că artista are probleme de sănătate și trece prin momente grele, fanii acesteia fiind foarte îngrijorați.

Noaptea trecută, îndrăgita interpretă de muzică ușoară a ajuns la spital, după ce s-ar fi confruntat cu o durere abdominală cruntă. Jurata show-ului ,,Te cunosc de undeva” a fost nevoită să își petreacă noaptea internată.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când vedeta se confruntă cu probleme grave de sănătate. Anul trecut, Andreea Bălan a trecut printr-o experiență traumatizantă, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Andreea Bălan, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu jurata Te cunosc de undeva

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital după ce, noaptea trecută, s-a confruntat cu dureri abdominale acute. Medicii i-au acordat imediat îngrijiri, iar vedeta a fost nevoită să fie internată pentru o noapte.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a mers cu mașina până la o clinică privată, starea ei fiind acum stabilă. Cu toate acestea, este posibil ca solista să fie supusă unei intervenții chirurgicale, în cazul în care starea ei de sănătate se va agrava.

De asemenea, anumite surse surse suțin faptul că fosta soție a lui George Burcea ar fi fost la un pas de septicemie, motiv pentru care medicii sunt precauți și au pregătit deja sala de operații pentru intervenție.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, la începutul lunii martie, Andreea Bălan a trecut prin cele mai cumplite momente din viața ei. Cântăreața a adus pe lume cea de-a doua fetiță prin cezariană. Cu toate că operația a decurs perfect, fosta componentă a trupei André a suferit un stop cardio-respirator în timpul intervenției. Întâmplarea a traumatizat-o pe Andreea Bălan, care a reușit cu greu să depășească evenimentul.

 

View this post on Instagram

 

Dupa ploaie intodeauna rasare soarele…? Ma simt din ce in ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat si incurajat enorm! Le-am citit pe toate si va multumesc din suflet. Abia astept sa ajung acasa la fetitele mele ??, dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital fiind atent supravegheata si ingrijita.

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Un an mai târziu, Andreea și George Burcea au divorțat, fără a acorda prea multe declarații cu privire la separarea lor. În prezent, Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, iar George Burcea este mai fericit ca niciodată alături de Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT