Life

Andreea Bălan, deranjată de fostul soț. Cum a reacționat după interviul lui George Burcea cu Sonia Argint

Andreea Bălan a turbat de furie când a văzut imaginile în care apare fostul soț, actorul George Burcea, alături de sora actualului partener de viață.
09.09.2021 | 17:49
Andreea Balan deranjata de fostul sot Cum a reactionat dupa interviul lui George Burcea cu Sonia Argint
ADVERTISEMENT

Sonia, sora lui Tiberiu Argint, i-a luat un scurt interviu actorului înainte de maratonul „Run in Bucharest”, care a avut loc zilele trecute, pe străzile din Centrul Bucureștiului.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a alergat 5 kilometri pentru HOSPICE Casa Speranței, dar nu înainte de a spune câteva vorbe. Din păcate, interviul actorului nu a fost deloc pe placul artistei.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, Andreea Bălan a fost extrem de deranjată de faptul că tatăl fiicei sale a fost intervievat de actuala sa cumnată, Sonia Argint, sora iubitul ei.

Andreea Bălan a turbat de furie. Cântăreața a ”comandat” ștergerea lui poze cu George Burcea și Sonia Argint

Sursa menționată mai sus arată că, artista s-a enervat când a văzut mai multe imagini cu cei doi pe rețelele de socializare și ar fi cerut ca pozele să fie șterse.

ADVERTISEMENT

Așa se face că fotografiile în care George Burcea apare alături de Sonia Argint ar fi dispărut din spațiul virtual, la scurt timp după interviul oferit jurnalistei și unui coleg de-al ei.

Fotografiile au dispărut ca prin minune, după ce Andreea Bălan i-ar fi solicitat cumnatei sale să se ocupe de asta. Așa se face că acum nu mai există dovezi ale interviului oferit de actor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, George Burcea nu a lăsat lucrurile așa și chiar le-a povestit unor apropiați despre ceea ce a făcut blondina, mai ales că nu este prima oară când se confruntă cu o asemenea situație.

George Burcea, interviul acordat Soniei Argint
George Burcea, imagine de la interviul acordat Soniei Argint. Sursa foto: Facebook.com

Andreea Bălan îi face viața grea lui George Burcea? Ce se întâmplă între ei

În trecut, actorul a mărturisit că cea care l-a pârât la poliție legat de consumul de substanțe interzise a fost chiar cântăreața, lucru pe care l-a folosit mai târziu în instanță.

ADVERTISEMENT

Un alt moment în care jumătatea trupei Andre i-a făcut viața grea fostului soț a fost în perioada în care era concurent la Ferma, iar vedeta voia să plece în concediu cu fiicele lor.

Andreea Bălan a sunat personal la Pro TV pentru a obține o declarație din partea lui George, prin care acesta își exprima acordul ca ea să plece în Grecia însoțită de cele două copile.

Momentul delicat nu a fost trecut cu vederea de fostul soț, care a scos la iveală mai multe amănunte din relația cu blondina, dar și care au fost motivele care au dus la despărțire.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră.

Trebuia să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate”, spunea în urmă cu ceva timp actorul, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT