Life

Andreea Bălan, detalii despre întâlnirea cu Sadhguru. Cântăreața e încântată de experiența din India

Andreea Bălan, dezvăluiri despre ședința cu profetul Sadhguru. Ce părere și-a făcut vedeta despre India unde a plecat recent.
11.01.2023 | 16:42
Andreea Balan detalii despre intalnirea cu Sadhguru Cantareata e incantata de experienta din India
Andreea Bălan, dezvăluiri despre ședința cu profetul Sadhguru. Ce părere și-a făcut vedeta despre India. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a oferit o serie de detalii despre întâlnirea cu cel mai cunoscut Yoghin din lume. Cântăreața e încântată de experiența din India, unde a învățat foarte multe lucruri despre spiritualitate și s-a redescoperit.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre ședința cu profetul Sadhguru. Ce părere și-a făcut vedeta despre India

Andreea Bălan simte că merge pe un drum liniștit și plin de pace care la final o va duce la cea mai bună versiune a sa. În plus, artista este extrem de încântată că a ascultat pildele lui Sadhguru care i-a transmis o energie greu de descris.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, concurenta de la America Express a mărturisit că a descoperit o cultură nouă și interesantă. Frumoasa blondină se află într-o continuă dezvoltare personală, mai ales că stă foarte bine la celelalte capitole.

„Ideea e că omul fiind foarte spiritual, să exiști dincolo de corp, să înțeleg lumea dincolo de corpul fizic, energia din jurul lui este foarte puternică și simți lucrul acesta.

ADVERTISEMENT

Este altă energie în momentul în care intri în acele temple și intri în Achram. Când te afli în prezența lui, el fiind foarte dezvoltat spiritual și emoțional, te simți într-un anume fel și preiei din energia și calmul lui.

Primul impact te lovește așa, în primul rând sunt foarte mulți. Este o altă cultură, altă civilizație, nu e ca la noi”, a declarat Andreea Bălan într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, pentru prima oară în India

Andreea Bălan a devenit o persoană spirituală în urmă cu doar câțiva ani și mereu a vrut să se bucure de o experiență inedită. Cântăreața are parte acum de prima vacanță în India, după ce a schimbat 4 avioane să ajungă unde și-a propus.

Propunerea a venit de la o fundație și jurata de la Te cunosc de undeva a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 este însoțită de Loredana Groza care a vorbit despre profetul indian cu numeroase ocazii. Îndrăgita artistă și jurată de la X Factor se declară binecuvântată că îl revede pe Sadhguru pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT