Life

Andreea Bălan, detalii neștiute despre relația cu Tiberiu Argint. Ce spune artista despre logodnă

24.09.2020 | 19:46
Andreea Balan detalii nestiute despre relatia cu Tiberiu Argint Ce spune artista despre logodna
Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de câteva luni
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a oferit câteva detalii total neștiute despre relația ei cu Tiberiu Argint. Artista de muzică pop a făcut mărturia pe timpul unei apariții TV.

Mai împlinită ca oricând și cu două fetițe minunate acasă, Andreea Bălan și-a reluat activitatea și în cadrul aparițiilor din show-ul de la Antena 1. A onorat și o invitație total neașteptată în care a spus ce crede despre logodnă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, solista pare să își fi găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei Sonia Argint. După escapada celor doi la Vama Veche, la începutul verii acestui an, o țară întreagă a aflat că solista din trupa André iubește din nou.

Andreea Bălan oferă detalii noi despre relația cu Tiberiu Argint. Iată ce spune despre logodnă

Scandalul divorțului de George Burcea și toate episoadele dintre ei, care adesea au ajuns în ultima perioadă și în atenția celor din public par să își fi pus amprenta asupra Andreei Bălan.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu își mai dorește să îmbrace rochia de mireasă prea curând, chit că nu exclude asemenea planuri pentru viitorul ei. Andreea a făcut declarații despre o viitoare logodnă. Mulți dintre fani au încurajat legătura cu Tiberiu Argint, tânărul fiind pe placul fanilor vedetei.

Secțiunea de comentarii de pe conturile oficiale ale Andreei Bălan au fost împânzite de curând de tot soiul de întrebări legate de relația ei cu tânărul. Totodată, fostul soț, George Burcea, a făcut și el declarații neașteptate despre relația lui cu solista.

ADVERTISEMENT

Acesta a acuzat-o de faptul că a pus celebritatea pe primul loc și că nu și-ar fi dorit să se afle de legătura cu Tiberiu Argint, cât încă se afla în plin proces de divorț.

Andreea Bălan, detalii neștiute despre relația cu Tiberiu Argint. Ce spune artista despre logodnă
Andreea Bălan a oferit detalii neașteptate despre legătura dintre ea și Tiberiu Argint

Actorul de 33 de ani a făcut astfel de declarații în cadrul emisiunii Ferma Vedetelor, de pe PRO TV. Și George Burcea pare să o fi uitat pe solistă, după apropierea de Viviana Sposub. Totodată, el a susținut că nu a anunțat-o pe artista cu care are două fetițe mici că va pleca să participe la Fermă.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, a povestit Andreea Bălan, într-o apariție TV.

ADVERTISEMENT