Life

Andreea Bălan dezvăluie cum împarte custodia fiicelor cu George Burcea: “Nu privesc divorțul ca pe un eșec”

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat recent, jurata de la Te cunosc de undeva, de la Antena 1, vorbind despre custodia fiicelor sale, Ella și Clara.
31.05.2022 | 10:51
Andreea Balan dezvaluie cum imparte custodia fiicelor cu George Burcea Nu privesc divortul ca pe un esec
Andreea Bălan, detalii despre divorțul de George Burcea. Ce se întâmplă cu custodia fetelor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit acum cum împarte custodia cu fostul partener de viață. Cântăreața a punctat faptul că nu a dorit nicio secundă să-l decadă din drepturi pe actor, care are un program de vizită bine pus la punct.

Andreea Bălan, detalii despre divorțul de George Burcea. Ce se întâmplă cu custodia fetelor

Andreea Bălan a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu George Burcea, mărturisind că nu vede divorțul ca pe un eșec. Frumoasa artistă a cerut custodia exclusivă pentru a putea lua toate deciziile ce țin de școala și spitalizarea copiiilor.

ADVERTISEMENT

„Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi, indiferent de custodie, exclusivă sau comună, tatăl are aceleaşi drepturi – două weekenduri pe lună plus vacanţele.

Când am cerut custodie exclusivă, mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi. Nici pe departe! Diferenţa între custodia exclusivă şi cea comună este doar la dreptul de decizie în ceea ce priveşte școala, spitalele şi vacanţele.

ADVERTISEMENT

Urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă. Nu privesc divorţul ca pe un eşec.

Este doar o situaţie prin care trec mulţi oameni şi care poate fi firească dacă nu te înţelegi cu persoana cu care te-ai căsătorit”, a declarat vedeta pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, despre separarea de fostul soț. Ce au înțeles fetele

Andreea Bălan recunoaște că a învățat o lecție importantă după separarea de fostul partener de viață. Concurenta de la America Express crede că despărțirea de George Burcea nu le-a afectat pe fete pentru că erau prea mici să înțeleagă.

Ella avea 3 ani, în timp ce Clara numai 11 luni în perioada în care actorul a luat decizia să părăsească căminul conjugal. Mai mult decât atât, artista spune că fetele nu au termen de comparație și nici prea multe amintiri cu toți 4, ca o familie.

ADVERTISEMENT

Suferinţa este minoră pentru cei doi copii, care până în momentul de față nu au venit cu întrebări incomode legat de faptul că părinții nu locuiesc în aceeași casă.

ADVERTISEMENT